Премиерът Бойко Борисов настоява да се наложат най-тежките наказания спрямо

...
Премиерът Бойко Борисов настоява да се наложат най-тежките наказания спрямо
Коментари Харесай

Борисов иска тежки наказания за виновните митничари на Летище София

Премиерът Бойко Борисов упорства да се наложат най-тежките санкции по отношение на митничарите на Летище " София ", които закъсняха и не ревизираха огромна част от пасажерите на полет от Франция до България.

Министър-председателят подреди на вътрешния министър Валентин Радев, основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов и шефа на Главна дирекция " Гранична полиция " Светлан Кичиков да рапортуват за случая на летището.

Борисов разпореди също по този начин в най-кратки периоди да бъде осъществен разбор на работа на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Аерогара София " и да бъдат подхванати съответни ограничения за реорганизацията ѝ.

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че на Летище " София " тече инспекция, назначена със заповед на шефа на Групово дело " Гранична полиция ". Поводът за инспекцията е, че на 20 март тази година чиновниците от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Аерогара София " са закъснели при инспекцията на пасажери, идващи с полет от Франция.
В резултата на закъснението на митничарите част от пасажерите не са обработени и тествани по открития ред, преди да влязат публично в България, което заплашва националната сигурност на страната. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР