Премиерът Бойко Борисов направи видеообръщение по време на участието си

...
Премиерът Бойко Борисов направи видеообръщение по време на участието си
Коментари Харесай

Достойният труд не е даденост, а изисква усилията на всички нас

Премиерът Бойко Борисов направи видеообръщение по време на присъединяване си в Глобална среща на високо ниво, отдадена на COVID-19 и света на труда, проведена от International Labour Organization.

"През 2020 година означаваме 100 години от участието на България в Международната организация на труда. Това са 100 години старания и доста работа в поддръжка правата на трудещите се. Ще продължим да ги развиваме и надграждаме, тъй като достойният труд не е даденост, а изисква напъните на всички нас - държавни управления, обществени сътрудници и цялото общество ", акцентира министър председателят.

"Днес, на напред във времето излиза значимата роля на тристранния разговор и съдействие в търсенето на ефикасен отговор на рецесията, подбудена от COVID-19. Заедно сме изправени пред комплицираната задача да запазим работните места и приходите, като в същото време подсигуряваме сигурността и здравето на популацията. България направи доста в тази тенденция от началото на пандемията ", сподели още в изказването си Борисов.

Той заяви, че в събитието, проведено от Международната организация на труда, са взели участие доста международни водачи. Обсъдени са били провокациите, подбудени от рецесията с ковид, и отговорите на страните и интернационалните организации.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2809626152598770/
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР