Премиерът Бойко Борисов действа визионерски, плува в свои води. Третият

...
Премиерът Бойко Борисов действа визионерски, плува в свои води. Третият
Коментари Харесай

Първан Симеонов с горещ коментар за Борисов!

Премиерът Бойко Борисов работи визионерски, плува в свои води. Третият мандат го прави спокоен. Това разяснява в предаването  " Денят онлайн "  по Канал 3 политологът Първан Симеонов. " Първи визити във Франция и Германия. Борисов желае страната ни да е на първа скорост. България играе балансираща роля – има положителни връзки с Берлин, Русия, Брюксел. Страната ни е политически балансьор и се стреми да натрупа от това политически капитал. България дава ясно да се разбере, че е измежду челниците в Европейски Съюз. От външна страна стана диспечер ", разяснява Първан Симеонов.

По думите му същинският триумф за България ще бъде тогава, когато хората стартират да имат вяра в съда и във властта.

" Има политически и стопански напредък. Това обаче може да успи и да докара до безвремие, България има потребност от промени. Стабилността може да се трансформира в самоцел и по този метод да наподобява, че всичко е наред. Има застаряване, дефицит на работна ръка, проблеми в опазването на здравето ", добави Първан Симеонов.

Според него Обединените патриоти са мощни, когато показват проблемите и са в съпротива, само че в този момент би трябвало да намерят и решенията им, когато са част от държавното управление.

" Няма по какъв начин едно държавно управление да го стартира и да го свърши, нужна е работа най-малко на 3 държавни управления, един мандат е малко. Липсва ни огромна национална приказка и роман, каквито имат Естония и Румъния, ние изглеждаме мнохо унило. Спокойствието в страната, че всичко е наред, е заблуждаващо ", сподели още Първан Симеонов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР