Премиерът Бойко Борисов даде ясно послание и аз приветствам неговото

...
Премиерът Бойко Борисов даде ясно послание и аз приветствам неговото
Коментари Харесай

Николова: Премиерът беше категоричен, рестарт е необходим

Премиерът Бойко Борисов даде ясно обръщение и аз поздравявам неговото решение . Рестарт е нужен. Това разяснява вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова пред публицисти в Пловдив.

По мотив предложенията на премиера Борисов за привикване на Велико национално заседание тя съобщи, че той е бил безапелационен. " С измененията ще разберем какъв е духът на младите и какво желаят " , добави тя.

Относно последвалия коментар на президента Радев вицепремиерът Николова уточни, ч е има юридически прийом за привикване на Велико народно събрание. Той би трябвало да е обединител на нацията и да демонстрира това, което Конституцията му е вменила като пълномощия. Това е следващо говорене на президента. Трябва да сме обединени като нация, да поставим старания за спасяването на всички българи, сподели Николова, представена от пресцентъра си.

" Животът и здравето на хората са извънредно значими сега поради заплахата от COVID-19. С обединените сили на държавно управление, локална власт, администрация, в това число и на църквата, би трябвало да преодолеем отрицателните последствия от пандемията, която постанова удар върху икономическия живот на целия свят ", заключи министърът на туризма.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР