Прелюбопитни факти станаха публични от декларацията за конфликт на интереси

...
Прелюбопитни факти станаха публични от декларацията за конфликт на интереси
Коментари Харесай

Любовен триъгълник с привкус на далавера! Спряганата за любовница на Марешки взела кредит от съпругата му, за да си свие гнездо

Прелюбопитни обстоятелства станаха обществени от декларацията за спор на ползи на една от най-младите и най-красиви депутатки в 44-ото Народно заседание Боряна Любенова Георгиева от „ Воля ”, написа Флагман.бг. 29-годишната Боряна Георгиева е заявила, че е получила 251 хил.лева от юридическо лице, с цел да си закупи парцел. Това е „ Варнафарма М ” ООД. Основен акционер в компанията е брачната половинка на Марешки Светлана Александрова Марешка, а шеф е майка му Веска. По-интересни са връзките сред участниците. Боряна Георгиева е спрягана за държанка на Веселин Марешки, въпреки и самата тя да го отхвърля.

Младата депутатка бе сложена на тясно от Жени Марчева в студиото на бТВ преди два месеца и трябваше да се изяснява за фотография, на която се вижда по какъв начин интимно е прегърнала водача на „ Воля”, само че съгласно Боряна това били „ естествени връзки сред приятели”. Връзката на някогашния модел с Веселин Марешки обаче е обществена загадка освен в цяла Варна, само че и в България.

Веселин Марешки се дами за брачната половинка си Светлана, която е рускиня, още на 21 години. Сам споделя по какъв начин се срещнал с нея в заведение в Москва, където е следвал, и внезапно се влюбил, а Светлана го подкрепяла и имала огромна роля в живота му. Тя му помогнала да отгледа двете им деца, които са извънредно скромни със солидно обучение и капацитет, споделя водачът на „ Воля” при едно от тв участията му преди няколко години.

Марешки е трансферирал огромна част от компаниите на брачната половинка си, която на практика е номинален преносител на бизнеса му. Тя обаче наподобява е широкоскроена и няма проблем да помогне било то на претендентка за сърцето на мъжа й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР