Преливаща помийна яма задушава с адска смрад жителите на врачанското

...
Преливаща помийна яма задушава с адска смрад жителите на врачанското
Коментари Харесай

Река от фекалии задушава с адска смрад жителите на китно врачанско селце /снимки/

Преливаща клоака задушава с адска воня жителите на врачанското село Згориград, научи организация BulNews. Фекалии се стичат непосредствено на основната улица. За казуса алармира постоянен четец на BulNews.bg за рубриката „ Ти, репортерът “.
Скътаното в подножието на Врачанския Балкан село е измежду най-предпочитаните за живеене, само че поради наклонения терен и високите подпочвени води огромна част от септичните ями се пълнят бързо и преливат улиците. Миризливият проблем датира от много време, само че в последните няколко години множеството от жителите на Згориград са се справили с него. Смрадлива обаче си остава ситуацията на къща №25 на основната улица в селото.
„ Положението е извънредно! Септичната яма на живеещите в тази къща прелива на улицата от години. Колкото и забележки да им се вършат, нещата не се трансформират. В горещите летни дни вонята е непоносима, а нощем не можем да си отворим прозореца от воня, мирише отвратително на лайна “, споделя читателят ни.
Репортерска инспекция откри, че в действителност има приключване на отходни води по улицата, които най-вероятно са от септичната яма наоколо до външната чешма в двора на къщата.
Хората приканват контролните органи да си свършат работата и да принудят живеещите в къщата да се оправят с казуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР