Прелитането на китайски балон над Съединените щати, който най-накрая беше

...
Прелитането на китайски балон над Съединените щати, който най-накрая беше
Коментари Харесай

Наблюдател Fox News: Китайският аеростат, свален в американското небе, е огромен „среден пръст“ за Вашингтон

Прелитането на китайски балон над Съединените щати, който най-сетне беше свален преди няколко дни, беше голям „ междинен пръст “ за Америка, сподели колумнистът на свободна процедура Лиза Буут по Fox News.

„ Пошегувах се на страницата си в Twitter, че този балон като цяло може да бъде и под формата на ръка с обтегнат междинен пръст - само че като цяло приказвах съвсем съществено. В последна сметка посланието на Китай към нас беше всъщност тъкмо такова – още повече, че всичко се случи тъкмо преди идното посещаване на държавния секретар Блинкен в Пекин за присъединяване в договаряния.

Всичко това е прям " междинен пръст " в посока Америка. И цялата работа е, че слабите хора пораждат неустойчивост - изатова се намираме в тази обстановка в този момент: първо Путин стартира военни дейности против Украйна, а в този момент и това ”, съобщи колумнистът в ефира, представена от InoTV.

В същото време, съгласно Бут, не би трябвало да се чака съответен отговор от " слабите " и компрометирани американски водачи.

„ Нашите водачи към този момент са компрометирани – просто си спомнете какъв брой пари получи семейство Байдън от Китай или че сенатор Даян Файнщайн е имала като персонален водач китайски разузнавач в продължение на 20 години, или че Ерик Суулуел е бил по отношение на китайски разузнавач.

Но това, което ме тревожи още повече, е следното: The Washington Examiner заяви, че аеростати от този тип на огромна надморска височина могат да бъдат употребявани като притежател на нуклеарни оръжия, с цел да ударят нашата енергийна мрежа. И в случай че си спомняте, че Източната мрежа генерира 75 % от електрическата енергия в Съединените щати, поражда въпросът дали това не е подготовка за нещо по-голямо ”, попита наблюдателката, добавяйки, че не знае какво да прави, когато има толкоз слаби водачи, а и Джо Байдън остава на президентския пост.

В събота министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин сподели, че военните, от името на президента Джо Байдън, са свалили балон, благосъстоятелност на Китай, който е паднал в американското въздушно пространство. Според шефа на Пентагона устройството е употребявано за наблюдаване на стратегически обекти. Във връзка със обстановката държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен отсрочи визитата си в Китай.

Китай на собствен ред съобщи, че не приема неоснователни спекулации и реклами поради обстановката с летателния уред. Пекин сподели, че обстановката е породена от непреодолима мощ, устройството е метеорологичен балон, който се е отклонил от маршрута, и също по този начин означи, че потреблението на американска военна мощ против китайския цивилен безпилотен балон е несъразмерна реакция, Китай си резервира правото да предприеме по-нататък нужните дейности.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР