Прекратиха наказателното производство срещу скандална танцьорка Габриела Медарова в Пловдив,

...
Прекратиха наказателното производство срещу скандална танцьорка Габриела Медарова в Пловдив,
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Грандиозен провал и страшен скандал с делото срещу дрогираната и пияна танцьорка Габриела

Прекратиха наказателното произвеждане против скандална танцьорка Габриела Медарова в Пловдив, съобщи кореспондент на БЛИЦ. „ Срамота е да гледате паркетно дело. Аз правя възражение изрично. Предявен е обвинителният акт без мой подпис”, сподели в съда юристът на обвинената Орлин Търновалийски.


Разследването е импортирано без да е предявено нито на Габриела нито на юриста ѝ Търновалийски, изясни бранителят пред БЛИЦ. Половин час преди гледането на мярката за неотклонение е бил импортиран обвинителният акт против Габриела, което е в нарушаване на процедурите.

Съдебният състав трансферира проблема на различен състав, защото по закон, откакто е предявено обвиняване, този углавен състав няма право да гледа мярката ѝ. Тя автоматизирано би следвало да се гледа от магистратите, които ще се занимаят с делото всъщност.
Пред БЛИЦ родителите на Габриела, че също не знаят какво се случва, че повече от седмица от избрания законов период тя е в ареста, че се надяват скоро да излезе и че продължава да пие успокоителни, защото е получила стрес след злополуката.

Към момента не е ясно по кое време ще се гледа мярката на момичето. Заради финта с обвиняването мярката ѝ за неотклонение се отсрочва за по-нататък. Междувременно тя остава в ареста.

Както БЛИЦ заяви, 4 обвинявания е повдигнала районната прокуратура в Пловдив против студентката първокурсничка и танцьорка Габриела Медарова. Двете досъдебни производства против нея са обединени в едно. Разследванията са за потрошените 10 паркирани коли на ул. „ Македония” в Пловдив и за крошето, което Габи заби дни по-късно в лицето на непозната нейна връстничка в тоалетните на нощен клуб в града.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР