Прекрасният, огромен свят на играта става още по-голям и красив.Kakao

...
Прекрасният, огромен свят на играта става още по-голям и красив.Kakao
Коментари Харесай

Анонс на датата на излизане на Black Desert Online: Drieghan

Прекрасният, голям свят на играта става още по-голям и хубав.
Kakao Games и Pearl Abyss анонсираха датата на излизане на идващия експанжън за Black Desert Online, Drieghan: 14.11.

Drieghan беше обявен при започване на този месец и дава обещание голям пакет със наличие, ново оръжие, нови герои, босове, врагове, карта и змей.

„Дриеган, известна още като Земята на драконите и античния дом на джуджетата съставлява голяма нова планинска зона в играта, която предлага нова история, куестове и провокации. Авантюристите ще могат да пътуват до Дъвенкрън, столицата на Дриеган, която показва многообразие от среди в алпийския район. Заедно с новия драконов необут – Гармот, Аленият змей, ще бъдат показани и области, като Гроба на Шерекан, Града на кървавия вълк, Руините на Чира. Заедно с това, играещите ще получат взор над „Убиеца на дракони“, напълно ново мощно оръжие, което може да се персонализира и се равнява съвсем по мощ на „Данделион“, гласеше анонса на допълнението.

В средата на август, основателите на играта оповестиха, че обновяват визията на света на Black Desert Online. Това се оказа ужасно попадение за Kakao Games и Pearl Abyss, които регистрираха нарастване на потребителската база, а с това, най-вероятно и увеличение на облагите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР