Прекарвайки повече време у дома, се вдъхновихме да потърсим нови

...
Коментари Харесай

Подобрете комфорта у дома с климатична техника от CONDEX

Прекарвайки повече време вкъщи, се вдъхновихме да потърсим нови благоприятни условия за възстановяване на комфорта и микроклимата у дома. В изискванията на пандемия всеки търси решения за по-чист и пресен въздух и обезпечаване на здравословна среда.
Официалният вносител на климатична техника Mitsubishi Heavy Industries у нас, учредената през 1993 година компания CONDEX, предлага енергийно ефикасни и високотехнологични климатични решения, с които да постигнете непрекъснат комфорт през лятото и топлота и уют през зимата. Като влага дългогодишния си промишлен опит от разнообразни посоки в новаторските си климатични технологии, Mitsubishi Heavy Industries се грижи да обезпечи оптималния комфорт вкъщи.
Дизайнерски оферти в разнообразни цветови гами
Сред най-търсените оферти на CONDEX са стенните инверторни климатици серия Premium SRK-ZS. Te ще понижат сметките ви за изстудяване и отопление (имат енергиен клас А+++) и ще донесат уют и успокоение с ниските си равнища на звук (до 19 dB), с цел да се насладите пълноценно на съня си. Бихте могли да избирате всред три изискани дизайнерски цвята - Pure White, Titanium и Black&White . Други климатици, към които потребителите демонстрират огромен интерес, са високият клас стенни хиперинверторни модели от серия Diamond SRK-ZSX. Те имат датчици за придвижване и двойна клапа, предотвратяваща студения лъх от климатика през лятото и осигуряваща дейно отопление до -20° през зимата, като въздушният поток доближава до пода на помещението. Тези модели интелигентно контролират мощността си съгласно човешката интензивност. Всички оферти на CONDEX за дома може да разгледате .
Най-новите модели
CONDEX предлага нови модели подово стоящи климатици, които са по-дискретни интериорни решения. Елегантно белите подови модели SRF от сериите Premium и Diamond имат доста потребна и приятна функционалност " Топъл под " - клапа, която подава топлия въздух ниско до самия под и го затопля, за още по-голям комфорт.
По-здраво семейство и грижа за околната среда
Климатичните системи на Mitsubishi Heavy Industries от CONDEX са оборудвани с най-нови технологии, които пазят здравето на фамилията - филтри за разчистване на алергените от въздуха, режим на самопочистване и други Деактивиращият филтър улавя алергените от козината на домашните любимци и обезврежда нездравословните бактерии, плесените и вирусите. Всички настоящи модели употребяват екологичен хладилен сътрудник R32, който не поврежда озоновия пласт.
Енергийно ефикасни термопомпи Въздух - Вода
Ако търсите високоефективен възобновим енергиен източник, с който да се отоплявате и охлаждате, изберете Hydrolution на Mitsubishi Heavy Industries . Термопомпите Въздух - Вода са подобаващи за всевъзможни жилищни пространства. В дълготраен проект те биха могли да понижат разноските ви за електрическа енергия, защото могат да произведат до 4.27 kWh топлинна сила, изразходвайки едвам 1 kWh електрическа енергия, и доближават температура на водата до 58ºC без в допълнение затопляне. Най-търсена от серията, предлагана от CONDEX , е 16-киловатовата термопомпа Hydrolution. При потребност от по-големи мощности, няколко елемента работят в паралел, като едно ръководство може да ръководи до осем термопомпи. Възможен е .
Интелигентни функционалности В унисон с технологиите за дистанционно управление на дома, климатиците и термопомпите на Mitsubishi Heavy Industries от CONDEX могат да се управляват отдалечено посредством мобилни приложения. Винаги, когато се приберете у дома, микроклиматът може да бъде надъхан съгласно желанията ви. Освен температурата на въздуха вътре в помещението, може да следите и тази на околната среда, осигурявайки здравословна атмосфера на фамилията си, както и да настройвате температурата на водата в бойлера, в подовото отопление или в радиаторите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР