Преживяхме по-високата инфлация, обедняхме не малко през последната година, сега

...
Преживяхме по-високата инфлация, обедняхме не малко през последната година, сега
Коментари Харесай

Ще има ли рецесия в България

Преживяхме по-високата инфлация, обедняхме не малко през последната година, в този момент ни чака криза. Това значи да понижава Брутният вътрешен продукт за две следващи тримесечия.

В Германия, а преди този момент в Съединени американски щати и други страни, през последното тримесечие се следи стесняване на Брутният вътрешен продукт, което е една " алена лампа " какво може да се случи.
 
" Ако приказваме за България - съгласно мен, огромната вълна ще пристигна първо в Съединени американски щати, Западна Европа и тук по този начин ще се разплиска малко, само че няма да е чак толкоз тежко ситуацията ", предвижда в " Денят стартира " Стойне Василев, ръководител на УС на Асоциацията на персоналните финансови консултанти.
 
Той означи, че никой не може да каже по кое време рецесията ще пристигна в България, би трябвало да се наблюдават деликатно тези сигнали, първо в Западна Европа и другите развити страни.

Икономист: Доходите порастват и гонят инфлацията, само че това е изкуствено

" Това, което се чака е краят на тази година, началото на идната, само че в действителност нямаме точни данни, не знаем какво ще се случи и каква ще е дълбочината на тази криза, която чакаме ", акцентира финансовият специалист.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР