Преживяхме най-нечестните избори през последните години“, заяви след загубата лидерът

...
Преживяхме най-нечестните избори през последните години“, заяви след загубата лидерът
Коментари Харесай

Кълъчдароглу след загубата: Това бяха най-нечестните избори

„ Преживяхме най-нечестните избори през последните години “, съобщи след загубата водачът на Републиканска национална партия и претендент за президент на Турция Кемал Кълъчдароглу, представен от Миллиет.

„ Скъпи мои хора, не мога да разреша истината да бъде победена. Не мога да приема, че милиони имигранти ще дойдат и вие ще станете втора класа. Докато децата ни се пробват да живеят без работа и без сили, аз не мога да разреша правата им да бъдат нарушени. От Хакари до Одрин, от Синоп до Хатай, ние всички сме едно семейство “, сподели Кълъчдароглу.

„ Сърцето ми не можеше да одобри гърбовете на хората ми да се превиват, когато всичко се покачва всеки ден. Борих се за вашите права, за вашите закони, да живеете в обилие и ще продължа да се боря “, безапелационен е той.

„ Сега имам молба към вас. Подкрепете битката за народна власт, за себе си, за вашите деца, за вашите братя и сестри “, продължи Кълъчдароглу.

„ Бих желал да благодаря от сърце на всички жители, които отидоха до урните. Специални благодарности към дамите и младежите. Поздравявам ги с обич и почитание. На тези избори волята на хората, да сменят едно властническо държавно управление, се прояви ясно макар целия напън “, уточни той.

Междувременно кмет от партията на Кемал Кълъчдароглу настоя за неговата оставка и прикани Екрем Имамоглу, кмет на Истанбул, да поеме управлението на Републиканската национална партия.

„ Благодарим на господин Кълъчдароглу за напъните му, само че той беше измамен, изключително в първия кръг “, сподели кметът на община Болу (Северна Турция) Танжу Йозджан.

„ Имамоглу би трябвало да стане началник на партията “, добави той, цитира Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР