Преходното споразумение, което ще направи по-гладко напускането на Великобритания на

...
Преходното споразумение, което ще направи по-гладко напускането на Великобритания на
Коментари Харесай

Сделката за Brexit идва твърде късно, за да спре бягството на компании от Острова

Преходното съглашение, което ще направи по-гладко напускането на Англия на Европейския съюз, идва прекомерно късно, с цел да спре негативното влияние на Brexit.

Една от всеки 7 европейски компании с снабдители от Англия към този момент е преместила част от бизнеса си от Острова. Почти 1/3 от английските предприятия усилиха цените усилиха цените вследствие на вота за Brexit, съгласно отчет на Chartered Institute of Procurement & Supply.

Макар компаниите да приветстваха новината за преходното съглашение, някои задействаха проектите за непредвидени условия, с цел да се уверят, че не са хванати от Brexit. Кралството ще съблюдава настоящите правила на Европейски Съюз до края на 2020 година, с цел да могат фирмите и държавното управление да се приготвят за напускането на Европейски Съюз.

Близо 1/4 от английските предприятия възнамеряват редуциране на личен състав, с цел да компенсират разноските, свързани с Brexit, твърди изследването, извършено измежду повече от 2000 мениджъри на веригата за доставки в международен мащаб.

" Предприятията нямат различен избор, с изключение на да трансферират някои от възходящите си разноски на потребителите, с цел да защитят облагата си и да останат в бизнеса, вследствие на разочароващите разноски поради Brexit ", твърди икономистът от института Джон Глен.

" Фирмите, които не съумеят да възнамеряват бъдещето и употребяват тази опция за понижаване на разноските в своята верига за доставки, може да не оцелеят ", предвижда той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР