Предупреждения да се пази получавала журналистката Соня Колтуклиева от човек,

...
Предупреждения да се пази получавала журналистката Соня Колтуклиева от човек,
Коментари Харесай

Приятел на Радостин Василев предупреждавал Колтуклиева: Пази се, целият свят му е крив

Предупреждения да се пази получавала журналистката Соня Колтуклиева от човек, който познава като другар на Радостин Василев. Тя разгласява известието в уеб страницата си 5 G Media .

Тя акцентира, че Василев е „ е герой против корупцията, колкото Черепа е бранител на човешките права, несмущаван се бие в гърдите, че е напуснал Има Такъв Народ и Политическа партия, тъй като не се борели против мафията. Няма по-нелепо изказване от това! Хумореска. Приказка за наивници “.

„ Радостин Василев се отдели от Има Такъв Народ, тъй като Слави го накара да подаде оставка като състезателен министър; отдели се от ПГ на Политическа партия, тъй като Кирил Петков не го предложи за състезателен министър. Болезнено амбициозният комплексар е разследван от прокуратурата и КОКОНПИ, скоро ще се покажат схемите му с неговите компаньони Венцислав Петков и Александър Тодоров.

Мартине (към Мартин Карбовски), не аз го нарекох Руди Гела - по този начин са му викали в 45-я парламент, когато даже не подозирах за съществуванието му. Дошъл е при теб с телохранител от полицията и с марионетките си: Венцислав Петков и Кирил Веселински, тъй като този смелчага постоянно върви с антураж - с цел да се репчи и да има кой да го брани, когато си изпусне нервите.

Ето, Мартине, малко да почетеш, с цел да си по-подготвен, в случай че решиш още веднъж да запишеш изявление със Записвача. Отцепника. Ренегата. Епилирания женомразец. Неблагодарника. Схемаджията. “

https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0.../

Соня Колтуклиева за абсурда със софтуера на НСБ: Дадени са доста повече пари, приятелят на Радостин Василев крие документи ᐉ Новини - Tribune.bg

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР