Предупреждавахме баща ни за Майкъл. Той имаше наследствено заболяване, което

...
Предупреждавахме баща ни за Майкъл. Той имаше наследствено заболяване, което
Коментари Харесай

Българите от клането в Ню Йорк: Баща ни беше твърде любящ и прощаващ към Майкъл

 " Предупреждавахме татко ни за Майкъл. Той имаше наследствено заболяване, което се отрази на душeвността му. Казвахме му, че признаците му се обострят, само че той беше прекомерно любящ и прощаващ “. Това описаха двама от синовете на Майкъл,.

Българинът се скарал със сина си, който носел неговото име и се стигнало до ликвидиране. На място са заклани Майкъл-старши и 12-годишната София.

Телата им ще бъдат изпратени в България, където ще бъдат заровени в Троян. Желанието е било на една от жертвите – бащата, който още приживе е помолил да бъде положен в родния си град.

Михаил Андреев бяга от комунистическия режим в България през 1987 година. В Съединени американски щати той сменя името си на Майкъл и продължава занаята на дядо си – правенето на надгробни камъни за ортодоксалните християни в Ню Йорк.

Синът му – Стефан Андреев научава за фамилната покруса до момента в който учи в Американския университет в Благоевград. По това време брат му Кристиян служи в американските военно-въздушни сили.

В неделя вечерта огромният наследник на Майкъл – Майкъл-младши и татко му стартират да се карат. Според щатската полиция абсурдът прераства в двойно ликвидиране. Според полицията момчето намушква съдбовно татко си и 12-годишната си сестра София.

" Те се караха непрекъснато “, споделя пред " BG-VOICE " Стефан.

Свидетел на ужаса става най-малкия брат – 9-годишният Иван. Сега той е в грижите на държавните институции.

" Надявам се скоро да може да е с нас. Но легалната система тук пречи. Позволяват ни да го виждаме, само че е мъчно за него да разбере какво се случва изключително като е без фамилията си. Травмиращо е за всеки “, продължава Стефан.

Според него, 22-годишният Майкъл Андреев-младши е страдал от шизофрения – по завещание от биологичната им майка и баба.

" Симптомите на Майкъл се влошаваха “, споделя той.

" Много пъти предупреждавахме татко ни и казвахме на фамилията ни, само че нищо не се направи. Баща ни беше прекомерно любящ и прощаващ към Майкъл за всичко, което той правеше, без значение какъв брой неприятно “, изяснява още Стефан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР