Предстоят все по-големи жеги и още време за плаж, почивка,

...
Предстоят все по-големи жеги и още време за плаж, почивка,
Коментари Харесай

Страшно вкусен и здравословен домашен сладолед!

Предстоят все по-големи жеги и още време за плаж, отмора, лежане в хамака на двора или в басейна. Но какво е лятото без сладолед и заслужава ли си почивката, в случай че не се любуваме на студения десерт?!

Не, несъмнено! И с цел да не ви се постанова да тичате непрекъснато до магазина и да харчите една камара пари за купешки сладоледи, си направете този страховит домакински сладолед, който ще ви предложим в идващите редове.
 Ето по какъв начин да си приготвите домакински сладолед с шоколадови късчета Ето по какъв начин да си приготвите домакински сладолед с шоколадови късчета
Десертите имат силата неотложно да ни създадат щастливи и удовлетворени. Всеки от нас има по един съответен десерт, който можем да ядем по вс...

Той не просто е пъклен апетитен, само че е в действителност и потребен и хем ще се наслаждавате, хем ще пазите тялото и здравето си! 

Продукти:

2 броя авокадо

150 гр мед
 Можем ли да ядем сладолед при болно гърло? Можем ли да ядем сладолед при болно гърло?
Още от детството си знаем, че при болки в гърлото се пият единствено топли питиета и би трябвало да забравим за всичко студено. Но в някои страни...

2 броя лимон или лайм

Приготвяне:

Обелете авокадото и го намачкайте с вилица или още по-добре - използвайте блендер или пасатор, с цел да го смелите добре и безпрепятствено. Добавете меда и сока от лимоните в сместа и още веднъж разбийте до момента в който е нежно и безпрепятствено.

Изсипете го в подобаващ съд и го пъхнете във фризера за пет часа! Не забравяйте тази значима детайлност - вадете го на всеки половин/един час и разбърквайте, с цел да се сгъсти хубаво!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР