Предстоят реални фалити в ресторантьорския бизнес в Казанлък. Собственици на

...
Предстоят реални фалити в ресторантьорския бизнес в Казанлък. Собственици на
Коментари Харесай

Фалити в ресторантьорския бизнес в Казанлък, за днес е обявен протест

Предстоят действителни банкрути в ресторантьорския бизнес в Казанлък. Собственици на заведения в района споделиха, че до края на месеца ще затворят бизнеса си, поради липса на клиенти и нараснали цени.

Собственик на ресторант в центъра на Казанлък, работещ към този момент над 20 години, разгласи през днешния ден, че събаря 200 кв. м зимна градина поради непостижимите наеми, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.
 Експерти предвиждат вълна от междуфирмена задлъжнялост и банкрути Експерти предвиждат вълна от междуфирмена задлъжнялост и банкрути
Вълна от междуфирмена задлъжнялост и растеж на фирмените банкрути през 2021-ва година. Такава прогноза вършат специалисти в края на пандемична...

По думите му евентуално повече от половината личен състав на компанията му ще би трябвало да отиде на борсата. От 35 души неговият личен състав през последната година и половина е оскъден до едвам 12. След въвеждането на " зелените документи " заведенията в района били безусловно празни.

На митинга в Казанлък през днешния ден се чака да бъдат блокирани централни булеварди и кръстовища. Към ресторантьорите ще се причислят представители на фитнес зали, читалища и театри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР