Предстоящият документален сериал на Discovery+ Разследванията за Даяна разкрива нови

...
Предстоящият документален сериал на Discovery+ Разследванията за Даяна разкрива нови
Коментари Харесай

Принцеса Даяна е предсказала смъртоносната автомобилна катастрофа две години преди смъртта си

Предстоящият документален сериал на Discovery+ " Разследванията за Даяна " разкрива нови шокиращи детайлности за трагичната гибел на принцеса Даяна в автомобилна злополука през 1997 година

Покойната принцеса на Уелс е предсказала, че ще загине в автомобилна злополука две години преди ужасяващия случай в Париж, който лиши живота ѝ, оповестява „ Daily Beast “.

Шокиращото разобличаване беше оповестено в къс обзор на идния четирисериен документален филм на Discovery+, чиято премиера е планувана за през днешния ден, 18 август. Документалната поредност включва дълги детайлности за " бележката на Мишон " - записка, която юристът ѝ Виктор Мишон е направил във връзка нейните опасения.

През октомври 1995 година Даяна поискала персонална среща с персоналния си юридически консултант Мишон, с цел да му " каже за нещо, което ѝ е хрумнало ". Мишон усърдно записва диалога им, по време на който Даяна споделя, че " надеждни източници ", които тя не желае да назове, са я уведомили, " че е допустимо са се инсценира автомобилна злополука ". Даяна явно е планувала, че " или ще загине, или ще бъде съществено ранена ".


На 31 август 1997 година Даяна - дружно с колегата си Доди Ал-Файед и водача си Анри Пол - умира , откакто Анри блъска мерцедеса им в дирек със скорост 65 км/ч в тунела Pont de l`Alma в Париж. Пол е бил под въздействието на алкохол и медикаменти, предписани с рецепта, до момента в който се е опитвал да избяга от безмилостните папараци, които са ги преследвали с мотоциклети.


 10 основни дати от живота на принцеса Даяна

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР