Предстоящият базов модел iPhone 14 на Apple ще започва от

...
Предстоящият базов модел iPhone 14 на Apple ще започва от
Коментари Харесай

Стартовата цена на iPhone 14 може би ще започва от 799 долара

Предстоящият базов модел iPhone 14 на Apple ще стартира от 799 $, същата съществена цена като миналогодишния 6.1-инчов iPhone 13, съгласно нов слух, приближаващ от Източна Азия.
Прочетете още
Според обява от акаунта yeux1122 в корейския блог Naver Apple няма да вдигне цената на идното си базово флагманско устройство, с цел да усили продажбите и да компенсира намаляващото търсене на фона на забавянето на световния пазар на смарт телефони, написа HICOMM.

Твърди се, че решението за налагане на заледяване на цените на 6.1-инчовия iPhone 14 тази година е взето „ на висше изпълнително равнище “, макар че компанията е изправена пред увеличени индустриални разноски и продължаващи безредици във веригата за доставки.

Смята се, че източникът на слуха идва от неназована „ огромна финансова институция в Съединени американски щати “ с опит в точността: изказване, което друга медия към този момент не е в положение да ревизира без значение.

Ако Apple пусне iPhone 14 на същата начална цена като миналогодишния iPhone 13, това ще бъде втора поредна година, в която цената на главния флагмански 6.1-инчов модел iPhone на Apple остава същата. Базовият iPhone 12 започва през 2020 година със същата цена от 799 $.

Голямата разлика тази година, несъмнено, е, че размерите на iPhone се трансформират и няма да има 5.4-инчов iPhone 14 mini. iPhone 13 mini беше най-достъпната водеща алтернатива през 2021 година, започваща от 699 $, само че се оказа неизвестен измежду клиентите, заради което Apple се концентрира върху по-големи размери на iPhone за своите водещи устройства през 2022 година

Предстоящата линия iPhone на Apple ще включва 6.1-инчов iPhone 14, 6.1-инчов iPhone 14 Pro, 6.7-инчов iPhone 14 Max и 6.7-инчов iPhone 14 Pro Max. Трябва да се означи, че моделите, които не са Pro, не се чака да имат обилни промени в дизайна, и слуховете допускат, че те евентуално ще продължат да употребяват същия чип A15, който беше показан в серията iPhone 13.

Това контрастира с моделите iPhone 14 Pro, които се чака да се зареждат от по-бърз чип A16. Те също по този начин евентуално ще отстранен прореза на екрана, който е съществена част от водещите iPhone на Apple след iPhone X от 2017 година Вместо това се споделя, че iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max имат някаква композиция от кръговиден изрез с перфорация за предната камера, съчетана с изрез във формата на хапче за слагане на основни съставни елементи за Face ID.

Акаунтът в Naver, от който идва днешният слух, е бил източник на точна информация в предишното, в това число някои детайлности за iPad mini 6, преди да бъде пуснат на пазара. Същият акаунт обаче погрешно съобщи, че Apple ще пусне iPad mini Pro през втората половина на 2021 година, което не се случи, тъй че одобряваме този финален слух с леко подозрение, до момента в който други източници не могат да го потвърдят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР