Предстоящите местни избори станаха причина за отлагане на делото, което

...
Предстоящите местни избори станаха причина за отлагане на делото, което
Коментари Харесай

Изборите отложиха делото за имотите на Братя Галеви

Предстоящите локални избори станаха причина за отсрочване на делото, което Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) води против Ангел Христов и Пламен Галев, известни като "Братя Галеви ", оповестява „ Монитор “.

Окръжен съд- Кюстендил, под председателството на арбитър Татяна Костадинова отсрочи и насрочи процеса за 02.12.2019 година Причина за отлагането станаха молби на особените представители - юристите на Ангел Христов, Радмила Христова и Емилия Галева.

С тях те показват доказателства, че са ангажирани като членове на Общински изборни комисии за провеждането на локалните избори в област Кюстендил на 27 октомври и като претендент за общински консултант.

Молба за отсрочване на делото бе изпратило и едно от движимостите лица, които изготвят съдебно-икономическата експертиза по делото.

Съдебният развой против Ангел Христов и Пламен Галев, техните съпруги и следените от тях сдружения е заведен от Антикорупционната комисия. Искът е на обща стойност 4 250 189 лв. и се отнася за коли, недвижими парцели и дялове от компании.

Двамата предприемачи са в неопределеност от 2012 година, откакто влезе в действие присъдата им по наказателно дело за образуване и управление на незаконна група.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР