Предстоящите летни Олимпийски игри вероятно ще се проведат при закрити

...
Предстоящите летни Олимпийски игри вероятно ще се проведат при закрити
Коментари Харесай

Олимпиадата може да се проведе при закрити врата

Предстоящите летни Олимпийски игри евентуално ще се проведат при закрити врата. Това заяви за „ Франс прес “ президентът на Токио 2020, Сейко Хашимото, обещавайки безвредно осъществяване на дълго чакания състезателен конгрес.

По думите ѝ Олимпиадата ще бъде сполучлива, в случай че уредниците „ изцяло защитят “ спортистите и хората в Китай, написа France 24.

Чуждестранната аудитория към този момент бе неразрешена, а решение за допускане на локални почитатели ще се вземе през юни. „ Може да има обстановка, в която да не можем да позволим на феновете да участват “, призна Хашимото.

Скорошното повишаване на броя на инфектираните в Япония докара до оповестяване на изключително състояние в няколко префектури, в това число Токио.

Тъй като здравната система към този момент е под напън, уредниците на Олимпийските игри бяха подложени на критика за това, че са поискали непринуден медицински личен състав за спортното съревнование. Според Хашимото отводът от допускане на почитатели до залите може да облекчи натиска върху правосъдната система.

Игрите в никакъв случай не са били отменяни, с изключение на във военно време. Сега уредниците не виждат опция за закъснение или анулация. В опит да завоюват публичното доверие те постановиха правилото всеки състезател да бъде подлаган на всекидневно тестване за COVID-19, както и да е стеснен в обществените си визити.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР