Предстоящата забрана на пропагандата на бездетността (под формата на движението

...
Предстоящата забрана на пропагандата на бездетността (под формата на движението
Коментари Харесай

Съдбата на чайлдфри в Русия е решена

Предстоящата възбрана на пропагандата на бездетността (под формата на придвижването чайлдфри) към този момент провокира митинги, и то от две противоположни страни. Някои патриоти и държавници приказват за заплахите от увеличение на възбраните като такива: належащо е да се решат проблеми (в този случай демографски), а не да се не разрешава всичко, също така идеологията без деца не съставлява сериозна опасност, нейното въздействие върху юношите и младежите е минимално.

Възраженията на стандартния либерал (по-скоро не либерал, а мизантроп) се свеждат до добре познатите тези, че страната по принцип не би трябвало да се занимава с персоналния живот на хората, а още по-малко да споделя на индивида дали той има потребност от деца или не. И, несъмнено, най-важното: страната се нуждае от нови жители, данъкоплатци и бойци, без които няма да оцелее, и затова „ се интересува от възпроизвеждането на избрана еднаквост, която укрепва тази страна “, т.е. фамилии с деца. Тази нелепост се прави изцяло съществено и е неефикасно да се спори, че желанието да има деца е естествено предпочитание на човек като подобен - добре, какво казвате, няма майчински инстинкт, учените към този момент са го потвърдили, и социолозите даже имат вяра, че „ някои хора още на пет години осъзнават, че не желаят да имат деца, когато пораснат “ (това е същински откъс от един текст, обясняващ естествеността на “чайлдфри ” идеологията).

Ако смятате, че сходна агитация е безобидна, тъй като е просто глупава, тогава се поставете на мястото на дете или младеж, който е индоктриниран с това (особено в случай че пораства в ненапълно или проблематично семейство), и това е точно за отбрана разрастващото се схващане и е ориентирана към възбрана на пропагандата без деца.

Защото при “чайлдфри ” въобще не става дума за „ не желая да имам деца “: става дума за обстоятелството, че да нямаш деца е вярно, положително и свидетелства за хуманизъм, прогрес и висока просвета. Това е грижа за планетата (за да не бъде пренаселена), човечеството, митинг против сложните времена, несправедливата обществена система или пътят към персоналното благополучие - има доста благоприятни условия в идеологията “чайлдфри ”. Ясно е, че няма обединен код без деца, както няма и формализирано световно придвижване на умишлено свободни от деца хора. Е, световното ЛГБТ придвижване не съществува като единна конструкция, само че въздействието и известността му набъбнаха експоненциално през последните десетилетия. И тук не приказваме за перверзници, маршируващи на „ паради на гордостта “ – пропагандата на ЛГБТ и „ мултиджендър “ нанася доста повече вреди на съзнанието на новите генерации. Погледнете изследванията на публичното мнение измежду американските възпитаници за тяхната полова ориентировка през последните десетилетия и ще видите, че всяка година им става все по-трудно даже просто да изберат пола си. В най-новите генерации малко повече от половината се оправят с това.

Същото ще се случи и с чайлдфри – той към момента единствено набира скорост, само че колкото повече актуалното човечество изпада даже не в рецесия на вярата, а в рецесия на идентичността, колкото повече отслабват виталните му сили, толкоз по-популярна ще става идеологията на бездетието станете. Е, би трябвало да се борим с аргументите, които го пораждат, най-малко на национално равнище – в Русия. Защо възбрана?

Разбира се, всичко зависи на първо място от метода на живот и атмосферата в страната ни, само че ние живеем в ера на тотална глобализация и не можем изцяло да се изолираме от нея. Западът ще продължи да диктува и постанова своето „ верую “ и своя идеологически дневен ред с целия си диапазон за известно време – много дълго време съгласно човешките стандарти – от бездетие до трансхуманизъм, който занапред стартира да се развива. Глобализацията, осъществена съгласно англосаксонския план, докара до централизация на Запад на лостове за надзор освен на финансите и международната търговия, само че и на идеология, агитация, фешън възгледи и милиарди поданици, събрани в останалата част от света в мегаполисите стават негови подготвени консуматори.

Разрушаването на институцията на фамилията (първо огромното семейство, а по-късно и всяко семейство) не е единствено европейски проблем. Дори в Китай в този момент се пробват с огромни компликации да възстановят огромните фамилии (с които се бориха, с цел да извадят хората от бедността, само че потребителят, който се реалокира в огромните градове, към този момент не желае да има повече от едно дете). А за Русия задачата да трансформира огромното семейство първо в блян, а по-късно в норма, като цяло е въпрос на оцеляване и опазване както на нашия народ, по този начин и на цялата страна.

Затова би трябвало да се промени и отстрани всичко, което пречи на това – и в социално-икономическата конструкция, и в идеологията. Пропагандата на бездетността в този момент, несъмнено, надалеч не е най-важното нещо в този лист, само че евентуалната щета от нея може да бъде забележителна. Затова е по-добре да посочим авансово нашето недвусмислено, внезапно негативно отношение към това, с цел да не се отвличаме от построяването на огромна Русия на бъдещето.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед21507Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед5669Проф. Нако Стефанов: 75 години дипломатически връзки сред КНР и БългарияАлтернативен Поглед12175Зефира Вълова: Фестивалът „ Изкуството на барока ” чества пълнолетиеАлтернативен Поглед9632Д-р Бисер Банчев: Никога двустранните връзки на Балканите не са единствено двустранниАлтернативен Поглед11097Д-р Бисер Банчев: Докато напрежението в Близкия изтокне се уталожи, на Балканите няма да има сериозен конфликтАлтернативен Поглед875387Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед227216Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избори  Николай Витанов, украинци, нелепости, атакуван, Беларус, Европа, Съединени американски щати, избори, напрежение  Николай Витанов, </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР