Предстои XIV световна среща на българските медии, която ще се

...
Предстои XIV световна среща на българските медии, която ще се
Коментари Харесай

Максим Минчев за XIV световна среща на българските медии в Скопие

Предстои XIV международна среща на българските медии, която ще се организира от 24 до 28 октомври в Скопие. Това беше мотивът за гостуването на генералния шеф на Българска телеграфна агенция Максим Минчев в студиото на " Още от деня ".

На въпрос за какво събитието ще е Скопие той напомни, че това е професионална среща на българските публицисти с сътрудниците им български публицисти по света. Обикновено това се прави в страна, където има българска диаспора или има положителни партньорски връзки с локалните медии.
Максим Минчев, общоприет шеф на Българска телеграфна агенция: По време на Българското председателство интензивността на българското държавно управление във връзка с Западните Балкани беше огромна. Решихме, че е добре да продължим тази тематика с осъществяване на срещата в една от страните в този регион. Още напролет взехме решение да проведем срещата в Скопие и това да бъде в допълнение струпване на във връзка с позитивните процеси, които текат на Балканите, изясни Минчев.
Заради изострената политическа конюнктура в Македония във форума ще вземат участие само публицисти, представители на академичната общественост, български интелектуалци и посетители от страната хазаин, посочи генералният шеф на Българска телеграфна агенция.
Максим Минчев, общоприет шеф на Българска телеграфна агенция: Ще вземат участие публицисти от близо 30 страни... Желанието ни е разговор, желанието ни е професионални тематики, желанието ни е да приказваме за неща, които касаят нашия поминък, добави той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР