Предстои подписването на 2 000 страници споразумение за Брекзит. Търговското

...
Предстои подписването на 2 000 страници споразумение за Брекзит. Търговското
Коментари Харесай

Брекзит на крачка от финал. Ратифицират сделката

Предстои подписването на 2 000 страници съглашение за Брекзит. Търговското съглашение сред Европейския съюз и Англия беше посрещнато с внимателен оптимизъм в Лондон. След години на тежки договаряния двете страни най-сетне оповестиха: Има договорка и подписаха съглашението.

Детайлите в него занапред ще стават притежание на необятната аудитория, като договорката още не е утвърдена от Европейския парламент и Народното събрание в Лондон. Но се чака да няма проблеми в това отношение и тя да влезе в действие със задна дата от 1 януари, откакто бъде утвърдена от народните представители в идващите дни.

За лондончани постигането на съглашение в последния миг беше добра вест, на фона на разновидността за корав Брекзик и редица неясноти за връзките сред Острова и Общността.

" Добре е че има договорка. Нямам концепция, дали тази договорка е по-добра от това, което имахме преди Брекзит. Според мен съзнателно я оставиха за последния миг, с цел да не може да бъде подробно разисквана. Това ми подсказва, че има нещо подозрително. Но въпреки всичко е по-добре да има договорка, с цел да се върнем към нормалността през 2021-ва ", счита Хю Мълкани, заяви Нова тв.

" Отне им 4 и половина години. Вече не помня какъв брой министър председатели сменихме, до момента в който стигнем до тук. Не зная каква е договорката, тъй като единствено чух че са я подписали. Но действително - въобще не трябваше да излизаме от Съюза ", счита Сара Къминг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР