Предстои откриване на най-голямата вътрешна концесионерна зона и разкриване на

...
Предстои откриване на най-голямата вътрешна концесионерна зона и разкриване на
Коментари Харесай

Kaufland с мащабна модернизация на един от своите магазини във Варна

Предстои разкриване на най-голямата вътрешна концесионерна зона и откриване на нови благоприятни условия за извършване на покупки
Kaufland България стартира огромна рационализация на един от своите магазини в гр. Варна. Обектът, който се намира в кв. Трошево, ще бъде напълно освежен и се планува той да разполага с най-голямата за Kaufland България зона с наематели с повърхност от над 1200 кв. м. С тези си дейности компанията възнамерява да надгради One Stop Shopping концепцията си, като обезпечи напълно нова атмосфера за извършване на покупки и превозване на свободното време.

„ Kaufland не е просто хипермаркет. Нашата съществена задача е да бъдем модернист в сферата и да постановяваме трендове. А тях ги дефинира клиентът, който ние в Kaufland постоянно слушаме. Горди сме, че с модернизацията на магазина ни във Варна стартираме и с нашата идея да предлагаме нови благоприятни условия освен за извършване на покупки, само че и за изцяло прекарване на територията на нашите хипермакети “, разяснява Петя Владимирова, шеф „ Централни отдели “, които дават отговор за експанзията и модернизацията на съществуващите филиали. 

Благодарение на разширението на следкасовата зона с над 500 кв. м. се планува построяването на първия за Kaufland България food court, включващ заведения, предлагащи пица, дюнери, хлебни артикули, печива, торти и сладки произведения, ястия от обичайна и интернационална кухня, кафе и други питиета. Всеки от клиентите ще може да се наслаждения на предлаганите „ изкушения “ в новоизградената зона за консумация. Търговската верига сполучливо затвърждава позицията си на приближен сътрудник за бизнеса като си сътрудничи както с национални, по този начин и с локални сътрудници в устрема си да предлага най-хубавото за общите им клиенти. 

Цялостното прекарване за клиентите ще се добави от първата по рода си отвесна детска площадка , която ще предложи на малчуганите разнообразни типове игри и занимания. По този метод фамилното извършване на покупки може да бъде превърнато в пълноценно прекарване и за най-малките.

Хипермаркетът ще бъде допълнен с необятен подбор от артикули и услуги, включващи магазин за текстил PEPCO, оптика Joy, телекомуникационен обект на А1. Запазват се познатите на клиентите обекти, само че към този момент с осъвременена визия: аптека Софармаси, клон на Easy Pay, магазин за обувки Мат Стар и обект за преса, тютюневи произведения и лотария Inmedio.

Цялостното възобновяване на обекта се случва поетапно и не нарушава работното време, а формалното разкриване е планувано за 20.04.2022 г. 

Като водач на пазара Kaufland България непрестанно влага в удовлетвореността на своите клиенти посредством създаване и тестване на нови концепции. Процесът на рационализация на магазините е в следствие от задълбочено изследване, с което компанията разпознава потребностите, желанията и настройките на клиентите. През 2021 година, веригата влага близо 16 млн. лева в рационализация на свои обекти в страната, в подтекста на дълготрайните дейности на Kaufland България обекти и асортиментът в тях да дават отговор на последните трендове в модерната търговия, на най-високите упования на потребителите, както и на техния все по-разнообразен усет.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР