Представляващият коалиция „Продължаваме промяната" Кирил Петков обясни пред БНТ, че

...
Представляващият коалиция „Продължаваме промяната" Кирил Петков обясни пред БНТ, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще има още партии в коалицията ни

Представляващият коалиция „ Продължаваме промяната " Кирил Петков изясни пред Българска национална телевизия, че коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи все още не е допустима, само че не изключва осъществяване на диалози с тях при смяна в позициите и връзките сред партиите.

По думите му би трябвало да се приказва за правилата, а не за "брандовете " на партиите и когато има проблеми, те да се споделят тъкмо и ясно. Кирил Петков изясни, че не е отказал коалиция на "Демократична България " и "Изправи се БГ! Ние идваме! ", а е прецизирал, че не би трябвало да са с общи листи и да се спогодят за общи правила.

"Аз ги виждам - Мая Манолова отляво, ние сме новият център, Демократична България отдясно, където би трябвало да се споразумеем за общи правила за едно бъдещо съдружно ръководство ", сподели Петков.

Не би трябвало да караме хората да гласоподават за някаква настройка, която е неестествена за тях, би трябвало да имат избор сред ляво, център и дясно, само че да са сигурни, че ние сме се разбрали върху общите правила за бъдещото ръководство, тъй че да са сигурни, че след изборите няма да има дескоодринация, добави Петков.

"Средна европейска класа " избрахме през човек. Аз персонално Косьо Бачийски го познавам, виждах неговите борби в Бургас, в това число с Росенец и летището в Бургас - там минахме от индивида към партията, не от партията към индивида. "Волт " ни хареса поради техните общи вероятности за развиване - там се приказва за кръгова стопанска система, за бистрота, за електронно ръководство ", изясни Кирил Петков.

Ще има още партии в обединението, те ще са дребни, само че би трябвало да имат общи цели - "не " откъм средства, "не " откъм правене на листи, само че "да " откъм продължение на смяната дружно, сподели още Петков.

"Уникална е цифрата 9%, когато още няма партия, няма структури, има единствено двама индивида, които хората са видели във времето, че сме постигнали много неща за четири месеца. И ние споделяме, че тези четири месеца ще ги създадем четири години ", съобщи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР