Представления за малки и пораснали почитатели на кукления театър организират

...
Представления за малки и пораснали почитатели на кукления театър организират
Коментари Харесай

Kaufland кани децата на Варна на куклен театър в магазина си в кв. „Трошево“

Представления за дребни и пораснали фенове на кукления спектакъл провеждат Kaufland България и Държавен куклен спектакъл – Варна. Началото на взаимната самодейност ще бъде обещано тази неделя, 15 януари, като тя ще продължи до края на месец март. В последния ден на всяка седмица посетителите на хипермаркета във варненския квартал „ Трошево “ ще могат да гледат изцяло гратис някои от най-хубавите спектакли на кукления спектакъл или да се включат в креативен работилници дружно с актьорите от трупата.

Първият театър, който те ще показват след броени дни, е обичаното зрелище „ Под гъбката “. Другите забавни заглавия, които ще могат да се видят с вход „ свободен “ в Kaufland „ Трошево “ до края на март, са „ Червената шапчица “, „ Лакома мецана “, „ Заешки лудории “, „ Трите феи “ и „ Жабокът цар “. Те ще се играят през една седмица, като в неделите без спектакли посетителите на магазина ще могат да се включат в работилници за направа на кукли и приказни герои. Всички събития от самодейността ще стартират тъкмо в 11:00 часа.

Държавен куклен спектакъл – Варна е един от най-старите и одобрени куклени театри в страната. Той е притежател на редица интернационалните и национални оценки както за своите спектакли, по този начин и в самостоятелни категории за обособените артисти. Съвместната работа с театралната институция е следващото значимо партньорство, което Kaufland развива с мисъл за децата и подрастващите. За своите старания в интерес на тяхното благосъстоянието през миналата година най-голямата комерсиална верига у нас получи и документ от Национална мрежа за децата.

„ Щастливи сме, че можем да работим с Държавен куклен спектакъл – Варна по тази самодейност, която предлага на децата и родителите в града опция по какъв начин да трансфорат неделното извършване на покупки в същинско фамилно развлечение. С безплатните представления и работилници в магазина ни в „ Трошево “ желаеме да им осигурим още една опция за прелестно превозване в студените зимни месеци. Надяваме се, че с помощта на акцията доста деца ще съумеят да се допрян от близко до магията на кукления спектакъл. “, разяснява Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и CSR ” на Kaufland България.

Изборът на Kaufland Трошево за хазаин на самодейността също не е инцидентен. След цялостната си рационализация през миналата година, хипермаркетът се отличава с най-голямата за веригата зона с наематели, ситуирана на повече от 1 200 м². В нея клиентите на Kaufland могат да открият огромно многообразие от артикули, услуги и благоприятни условия за превозване на свободното време, каквато е и задачата на One-Stop-Shopping концепцията на компанията. Хипермаркетът може да се похвали още и с първия за веригата food court и разположената наоколо неповторима отвесна детска площадка с разнообразни уреди за катерене и въжени трудности.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР