Представителят на домакините от СК „Golden Boys“ Козлодуй, шампион на

...
Представителят на домакините от СК „Golden Boys“ Козлодуй, шампион на
Коментари Харесай

Козлодуй бе домакин на грандиозна гала вечер по кикбокс /снимки/

Представителят на домакините от Семеен кодекс „ Golden Boys “ Козлодуй, първенец на България по кикбокс, бронзов медалист от международна купа, вице балкански първенец по кикбокс и отличен като Спортист на годината на Община Козлодуй за 2017 – Стоян Петков – подвигна на крайници публиката в спортна зала „ Христо Ботев “ като заслужен свършек на грандиозната кикбокс церемония вечер нощес. Известният с извънредно тежките си удари Петков за следващ път показва нападателния си жанр на водене на багра и реализира безапелационна победа, откакто и в трите рунда надви над опитния медалист по бокс и народен играч по кикбокс на Сърбия Томислав Милич.
Другият представител на козлодуйския отбор – Богдан Никифоров – претърпя проваляне от състезателя от плевенския „ Скорпион “ Венелин Илиев, който след многократни лоукикове контузи Никифоров в крайници и вследствие на това го в профил без особени старания с механически нокаут преди края на третия рунд.
Безспорно най-зрелищен бе дуелът сред един от най-опитните и най-атрактивни бойци в България с над 140 мача и едвам 11 загуби зад тила си – Димитър Пенчев, който и нощес потвърди, че рядко оставя съдиите да вземат решение изхода от мача, откакто нокаутира извънредно коравия Далибор Антич, прочут в бойните среди като класен и умел играч. Така боецът от плевенския клуб „ Скорпион “ Димитър Пенчев – 15-кратен първенец на България по кикбокс, повторен балкански първенец, вице първенец от международна купа и вице европейски първенец за експерти – затвърди убеждението на почитателите, че постоянно излиза на кръга освен да покаже атрактивен и нападателен жанр на игра на международно равнище, само че и за победа.
Отлична подготовка демонстрираха и юношите от монтанския състезателен клуб „ Спарта “, откакто медалистът от държавни шампионати Алекс Цветанов победи съперника си от димитровградския „ Фаворит “ – също медалист от държавни шампионати и шампионати по кикбокс Деян Делчев, а първенецът по муай тай на България Мартин Аксел надви в оспорвана среща над плевенчанина Айхан Севков. Враца също отбрани почтено избора си на име на клуба – „ Победа “, откакто първенецът по кикбокс Михаил Велчовски се потвърди над първенеца по муай тай, играч на столичния състезателен клуб „ Кан Аспарух “ Валентин Георгиев – ученик на треньора международен първенец по муай тай Антон Петров, а чудесно квалифицираният Георги Гергов победи многократния първенец на България по кикбокс и играч на старозагорския „ Глори Про Тийм “ Иван Иванов.
Многократният първенец на България и вице балкански първенец по кикбокс Симеон Наковски от плевенския „ Скорпион “ срещна много мощен съперник в лицето на опитния и класен народен играч и първенец на Сърбия по кикбокс Лазар Лазаревич, само че съумя да доближи до успеха. Съотборникът му Станислав Цанов пък претърпя загуба от първенеца на България по кикбокс и играч на старозагорския „ Глори про тийм “ Чавдар Папарков. Македонският играч Лютович пък претърпя загуба с нокаут от възпитаника на „ Патриот “ Дупница с над 150 мача зад тила си Доброслав Радев – европейски и вице международен първенец по кикбокс, притежател на балканския пояс за експерти.
Едно от най-грандиозните събития в бойните спортове, проведено от козлодуйския клуб по кикбокс „ Golden Boys “ взаимно с най-бързо разрастващата се промоутърска компания за бойни спортове в България PRO FIGHT, бе замислено като атрактивен театър под мотото „ 170 години от рождението на Христо Ботев “ и остави почитателите на кикбокса във екстаз от тричасовото представление, събрало в себе си 10 в действителност положителни срещи на кръга.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР