Представителният отбор на Пирин ще започне подготовка за новия сезон

...
Представителният отбор на Пирин ще започне подготовка за новия сезон
Коментари Харесай

Пирин започва подготовка на 17 юни

Представителният тим на Пирин ще стартира подготовка за новия сезон на 17 юни. Първата подготовка ще се организира на стадион " Христо Ботев " от 10:00 ч. с обичайния водосвет за здраве и триумфи на тима.

До 26-ти юни отборът ще се готви в Благоевград, а ден по-късно ще отпътува за предварителен лагер. По време на подготовката за новия сезон Пирин ще изиграе общо седем контролни срещи. Три от другарските мачове ще се проведат в интервала, в който тимът ще бъде на предварителен лагер. Мястото на лагера ще бъде оповестено в допълнение.

Имената на противниците в контролите, както и точните дати и часове на провеждането им, ще бъдат оповестени преди първата подготовка за новия сезон.

След днешното съвещание на Изпълнителния комитет на БФС стана ясно, че шампионата през новия сезон в Първа Лига ще включва 14 тима. Според регламента на шампионата за сезон 2021-22 - 14-ият в крайното класиране ще изпадне непосредствено от елита, а предпоследният ще срещне четвъртия от Втора лига в бараж. Първият, вторият и третият във Втора лига влизат непосредствено в Първа лига, която от сезон 2022-2023 година ще бъде формирана от 16 тима.

Първият кръг от новото състезание ще се организира сред 23-ти и 26-ти юли.
 Пирин взе значими решения за бъдещето си
Пирин взе значими решения за бъдещето си

Ето какви са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР