Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще гостува на Локомотив (София)

...
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще гостува на Локомотив (София)
Коментари Харесай

В София канят на мач с бързи тестове, в Пловдив - с екскурзи...

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) ще гостува на Локомотив (София) в среща от 1/8-финалите за Купата на България. Двубоят ще е на 26.10 (вторник) от 15:00ч. Срещата ще се организира на стадион „ Локомотив “ в столичния квартал „ Надежда “.

Ръководството на клуба провежда безвъзмезден превоз за мача. Тръгването за София ще е във вторник в 11:30ч. от паркинга до дребния неестествен терен (до почитател магазина). Записванията за екскурзията ще стават по следния метод:

– събота и неделя от 9:00ч. до 17:00ч. в административната постройка на стадиона
– понеделник от 13:00ч. до 19:00ч. – на касите „ Лаута “.

Билетите за почитателите на „ черно-белите “ ще са на цена от 10 лв.. Пропуски ще могат да се закупят както в деня на мача (пред бранша за гости), по този начин и от касите на „ Лаута “, които ще работят при следния график:

25.10 – от 13:00ч. до 19:00ч.
26.10 – от 9:00ч. до тръгването за София

Всеки последовател, искащ да посети срещата, би трябвало да показа на входа годен зелен документ и своята персонална карта. Пред бранша за посетители на стадион „ Локомотив “ в квартал „ Надежда “ няма да има пункт за бързи проби.

Припомняме последната настояща заповед по отношение на противоепидемичните ограничения:

т.19. Провеждането на спортни надпревари за картотекирани състезатели към лицензирани спортни федерации се позволява без аудитория.

Т.31. Въведените противоепидемични ограничения по т. 2, 4, 5, 6, 15, 17, 19, 20, 21, 25 и 26, може да не се ползват при следните условия:
а) 100% от личния състав в съответния обект/лицата, заети с мероприятието са имунизирани или преболедували COVID-19 или разполагат с негативен резултат от извършено преди влизане в обекта/мероприятието проучване, удостоверено с годни документи за имунизация, преболедуване или проучване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 година на министъра на опазването на здравето и
б) ръководителят на обекта/организаторът на мероприятието е взел решение и е основал нужната организация за допускане в обекта, надлежно на мероприятието единствено на лица, които:
аа) са имунизирани или преболедували COVID-19, удостоверено с годни документи за имунизация или за преболедуване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 година на министъра на опазването на здравето или
бб) показват негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в обекта/мероприятието проучване по метода на полимеразно верижна реакция за COVID-19 или бърз антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта/мероприятието), удостоверено посредством годен документ според Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 година на министъра на опазването на здравето.
в) изискванията по букви „ аа “ и „ бб “ не се ползват във връзка с лица до 18 годишна възраст.

От свая страна управлението на " червено-черните " от София даде обещание да обезпечи специфичен пункт за бързи проби за своите последователи, които не разполагат с нужния за достъп до оборудването зелен документ. По всяка възможност цената на теста ще е преференциална - 10 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР