Представителите на "Демократична България" в Столичния общински съвет отправиха към

...
Представителите на "Демократична България" в Столичния общински съвет отправиха към
Коментари Харесай

Демократична България пита кмета за пукнатините на Лъвов мост

Представителите на "Демократична България " в Столичния общински съвет насочиха към кмета Йорданка Фандъкова запитване, обвързвано с пукнатините, появили се в асфалтовата настилка на "Лъвов мост ". То беше направено от общинския консултант Методи Лалов.

Въпросите са свързани с това дали Столичната община е сложила в публичната поръчка условия за това какъв да бъде видът на мостовите уреди, както и за инспекциите, правени на транспортния възел след приемането на строителните и монтажни работи.

"В качеството си на общински консултант съм задължен да пазя интереса на столичани при разходването на обществените средства и да проследявам направената социална инфраструктура да бъде безвредна, функционална, надеждна, механически и естетически издържана и щадяща околната среда ", показва Методи Лалов.

В питането си той разяснява, че задачата на въпросите му е жителите да получат информация, от която да си създадат заключения дали Столична община се е показала като добър собственик и дали столичният кмет и неговата администрация са взели най-хубавите решения, които да подсигуряват публичния интерес при проектирането и строителството на мостовете, част от транспортния възел "Лъвов мост ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР