Представителите на американското военно министерство блъфират с твърденията си, че

...
Представителите на американското военно министерство блъфират с твърденията си, че
Коментари Харесай

САЩ просто ще изчезнат от картата - военен експерт контрира Пентагона за подводниците, които могат да „унищожат” Русия

Представителите на американското военно министерство блъфират с изказванията си, че Вашингтон е кадърен да обезпечи своята сигурност при положение на възможен нуклеарен спор с Русия. Това съобщи известният публицист и боен наблюдаващ Игор Коротченко, разяснявайки заявката на ръководителя на Стратегическото командване на американската войска Джон Хайтън.

Коротченко напомни, че Русия и Съединени американски щати могат сигурно да се унищожат взаимно, само че сходно състояние не устройва Америка и по тази причина Вашингтон се пробва да сътвори световна систематична за прориворакетна защита и да наруши съществуващия паритет на силите.

„ На всеки един залп с нуклеарни бойни глави от американска подводница ние ще отвърнем с нашата мощност и Съединени американски щати просто ще изчезнат от политическата и физическа карта на света”, цитира думите на аналитика изданието iReactor.

„ Американците би трябвало да схванат това и да не блъфират, а да се отнасят отговорно”, прибавя журналистът.

Припомняме, че по-рано президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че увеличаващата се военна мощност на страната е само отговор на конкуренцията, която западните страни се пробват да наложат.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР