Представители на СДС-Варна, са готови за участие в шествието-поклонение пред

...
Представители на СДС-Варна, са готови за участие в шествието-поклонение пред
Коментари Харесай

Варненски седесари отиват на поклонението в Ловеч

Представители на СДС-Варна, са подготвени за присъединяване в шествието-поклонение пред жертвите на лагера край Ловеч на 24 март. Това беше едно от решенията на съвещанието на Градския съвет на партията. Шествието се организира за 29-ти следващ път и се провежда от Съюз на демократичните сили – Ловеч.

Лагерът край Ловеч е съществувал под името трудова група отделение 0789 на „ Въдворяване и Изселване “, към Министерство на вътрешните работи в Ловеч в интервала 1959-1962. Името му „ Слънчев бряг “ препраща към черноморския курорт и е употребявано садистично от комунистическите управляващи като опасност и предизвестие против тези, които са дръзнали да надигнат глава против режима на Тодор Живков.

„ Варненското заседание на Националния съвет на 16 февруари предизвика деен спор в партията и голям брой срещи на националното управление и определения екип с локалните организации в цялата страна, заключи ръководителят на СДС-Варна доктор Янко Станев. Като директен резултат от това са изведените в дебата ясни политически тези, както и пътищата за осъществяване на решенията на Националната конференция. Бяха одобрени и започнаха работа и секретарите по структурните политики на партията ”.

Градският съвет на СДС-Варна, утвърди график за срещи със синия актив в 11-те общини на варненска област. След съвещанието на Градския съвет се организира и съвещание на младежката организация на СДС-Варна./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР