Представители на най-голямата опозиционна партия в парламента ГЕРБ дадоха извънреден

...
Представители на най-голямата опозиционна партия в парламента ГЕРБ дадоха извънреден
Коментари Харесай

Държавата се тресе! Петков взриви газовата бомба, ГЕРБ започват бойкот на парламента!

Представители на най-голямата опозиционна партия в Народното събрание ГЕРБ дадоха ексклузивен брифинг в Народното събрание.

Десислава Атанасова заяви на медиите и обществеността, че днешното заседение по чуването на премиера в оставка Кирил Петков и министърът на енергетиката, също в оставка, преднамерено са засекретили съвещанието

„Това ли е задачата? Това ръководство да прикрие следващия си неуспех. Тези същите избираха преди месеци състав на КЕВР. Помните ли бодряшките им изявления, че цената ще е друга, по-ниска?“, напомни тя.

„Помните ли Лена Бориславова, която обикаляше всички малките екрани, то не бяха за какво това, за какво това, че цената на газа ще е четири пъти по-ниска?“, продължи Атанасова.

„Вчера стана ясно от управлението на „Булгаргаз“, че цената ще е с 32% по-нагоре, а газ няма“, отсече Атанасова.

„Нашата парламентарна група намира, че повече няма място в пленарна зала. Вчера се четяха шест часа някакви отчети, единствено и единствено някакви случайници да се запишат, че шест месеца не са стояли неми като риби. Днес същото – час и половина диспути по най-важната тематика – цената на енергоносителите. Тема, която дефинира и цената на хляба, и на топлото. В този смисъл няма никакъв мотив няма нашата парламентарна група да бъде в зала, да прави кворум и да оказва помощ на това агонизиращо Народно събрание“, заяви гръмовната вест Десислава Атанасова.

„Какво секретно могат да ни покажат в зала тези хора, като единствената компания, която доставя, е „Булгаргаз“? Тази компания няма секретно деловодство. Това, което направиха през днешния ден, е скандално. Председателят се опита да прикрие следващата неистина на Кирил Петков “, взе думата Теменужка Петкова.

„Управляващите сега засекретиха бомбата, която поставят пред идващия длъжностен кабинет. Следващият длъжностен кабинет на Радев ще бъде изправен пред неналичието на газ. Не единствено, че ще е безценен, а няма да го има и ще взема решение кое дружество ще работи и кое не. Пред идващия кабинет през зимата е заложена нуклеарна бойна глава. Представете си в случай че за „Топлофикация-София“ няма газ. Цената за юли е поискана да бъде утвърдена на 186 лева и стотинки – това е рекордна цена за всички времена! Ето това съставлява „Промяната“ – неистина от началото до края! Ядрена бойна глава за идващия кабинет и бомба пред служебния кабинет“, добави Делян Добрев.

„Неедократно заявих, че ние ще бъде в пленарна зала и 59 ще гласуваме срещу, в случай че има импортирано предложение за кабинет. Говоря за безпредметното наличие в пленарна зала и във вчерашния, и в днешния ден “, изясни Десислава Атанасова.

„Издирват се най-малко 10 танкера до края на годината. Трябват ни 10 танкера. „Чирен“ е цялостен на 35% “, означи Добрев.

„Как да бъде вкаран Бойко Рашков за гласоподаване? Това е неуместно! За да бъде вкаран, то следва да бъде Отговорено минимум на три въпроса от този, който ще го вкара – има ли Бойко Рашков инспекции в КПКОНПИ – една, две или три? Питам – този ли, против който има инспекции, ще се бори с корупцията. Изглежда всичко това несериозно по този начин, както Атанасов се бори с Българска социалистическа партия и депутинизацията“, още веднъж се изрече Десислава Атанасова.

Тя изясни, че съвещанията на комисиите в Народното събрание се организират. И приведе за образец, че е имало съвещание по обществена политика и от ГЕРБ са били там. Днес пък щяло да има съвещание с чуването шефовете на ДАР и ДАНС – комисията по надзор над службите, управлявана от нея.

„Има обстановки, в които никой не може да помогне, да вземем за пример – когато един човек почине не можеш да го съживиш. Дотам ни докараха „Промяната“, означи Делян Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР