Представители на ЛГБТ обществото нападнаха по-рано днес полицейски участък в

...
Представители на ЛГБТ обществото нападнаха по-рано днес полицейски участък в
Коментари Харесай

ЛГБТ активисти нападнаха полицейски участък в Армения

Представители на ЛГБТ обществото нападнаха по-рано през днешния ден полицейски сектор в Ереван и предизвикаха физически контузии на двама чиновници, оповестиха от пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на Армения.

Според полицията агресивното държание на лицата с нетрадиционна полова ориентировка се дължи на случай с представител на ЛГБТ общността, който е бил атакуван в Ереван. Заподозряният за нападението е бил задържан и отведен в централното полицейско ръководство.

„ Т.нар. потърпевша страна е получила информация, че обвиненият ще бъде отведен централното полицейско ръководство и се е събрала пред постройката. В момента на идването [на екипа] са зародили конфликти. Обстановката се е изострила, когато жителите на близките кооперации, възмутени от мощния звук и нецензурните крясъци, са излезли на улицата “, се твърди в прессъобщението на полицията.

Полицаите са се пробвали да успокоят събралите се ЛГБТ деятели, само че „ толерантността им не е била оценена по достолепие “. „ Мъже, преоблечени в женски облекла и техни последователи са нахлули в сектора, с цел да отмъстят на арестувания. На двама полицейски чиновници са били нанесени телесни повреди, като единият е трябвало да бъде закаран в болница “, се споделя още в текста на известието. /РИА „ Новости “ и БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР