Представители на Комисията за защита на конкуренцията все още не

...
Представители на Комисията за защита на конкуренцията все още не
Коментари Харесай

КЗК все още не е влязла в офиса на Българската петролна и газова асоциация

Представители на Комисията за защита на конкуренцията към момента не са влезнали в офиса на Българската петролна и газова асоциация, заяви изпълнителният шеф на асоциацията Андрей Делчев, представен от БНР.
" Уведомили сме Комисия за защита на конкуренцията, че имаме подготвеност и сме разполагаем. В момента, в който кажат, че идват ще ги посрещнем, ще им предоставим всичко. Чакаме по кое време ще се появят за инспекцията. Това в някаква степен ни затруднява работата, тъй като вътре са документи, които употребяваме всекидневно, те са запечатани, не можем да влезе в офиса, тъй че бихме желали и ние това да се случи колкото се може по-скоро ", сподели той.
Офисът на Българската петролна и газова асоциация беше запечатан на 20 май. Тогава при неочаквана инспекция екипът на антимонополния орган не откри представители на асоциацията.
" Служителите на Комисия за защита на конкуренцията не можаха да влязат в офиса, защото не е имало лица в него. Наши административни чиновници са по срещи и постоянно се случва в постройката да няма никой. Ако ме бяха потърсили, щяхме да им спомагаме " изясни през вчерашния ден ръководителят на Газовата и петролна асоциация Живодар Терзиев.
Стана ясно още,че Комисия за защита на конкуренцията ревизира Асоциацията за възможни нарушавания при цените на горивата. Освен разпити и инспекция на документи, ръководителят й Жоводар Терзиев не чака арести на свои чиновници.
Комисия за защита на конкуренцията запечата офиса на Българската петролна и газова асоциация
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР