Представители на испанската фирма Индра, която реализира транспортния проект на

...
Представители на испанската фирма Индра, която реализира транспортния проект на
Коментари Харесай

Специалисти по киберсигурност ще направят одит на транспортния проект в Пловдив

Представители на испанската компания " Индра ", която осъществя транспортния план на Пловдив, се чака да посетят града при започване на идната година. Срещата е поискана от новия кметски екип, с цел да се изяснят всички неуредици по плана за електронната система в градския превоз. Предстои в Пловдив да дойдат експерти по киберсигурност. Те ще създадат одит на транспортния план.

Пловдив

По контракт испанската компания „ Индра " има ангажимент още една година да поддържа системата на транспортния план. Софтуерните решения обаче към този момент са морално остарели и са неефективни - разясняват експерти.
Тодор Чонов, зам.кмет: На тази среща ще сложим доста съществено въпроса за тяхната поддръжка и осъществяване на уговорките, които имат по контракта, в това число и да си подменят техническия екип, който е от тяхна страна тук, тъй като установяваме мощно несъблюдение във връзка с доставките на аварийни елементи, дълги периоди за отреагиране на обикновени повреди по системата.
От общината обмислят съответни ограничения, които да облекчат трафика по най-натоварените кръстовища в града.
Тодор Чонов - зам. кмет: Възложихме на проектанти и пътни инженери да изготвят планове за прибавяне на секция за спомагателен десен завой, да трансформират циклограмите на светофарните уредби, тъй че където е належащо да отпадне и левия завой и да преминем на така наречен турбинно пропускане на кръстовищата.
По-строг надзор ще има и за водачите, които стопират по спирките на градския превоз по огромните булеварди.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР