представи наскоро своята първа самостоятелна изложба, която беше с мисия,

...
представи наскоро своята първа самостоятелна изложба, която беше с мисия,
Коментари Харесай

Владимир Карамазов дари 75 000 лв. от своя фотографска изложба на педиатрична болница

представи неотдавна своята първа независима галерия, която беше с задача, а набраните 75 000 лв. подари благотворително на педиатримна болница, оповестява бТВ.

" В последните години доста желая да върша неща, които имат някакъв смисъл, а не просто да направя някаква галерия. Зароди ми се тази концепция да направя благотворителна галерия, да се продават фотосите и да отиват за идея.Важното беше, че тази идея се осъществя много сполучливо. Бях много скептично надъхан какво ще стане, в случай че не се продаде нито една снимка.  Страхотни деца има в България. Аз съм се наел да вървя да откривам хора и истории. За да фотографирам тези хора, първо малко влизам в тяхното персонално пространство, узнавам тяхната история. Като артист се интересувам от историята, освен да направя красива фотография, а да има обръщение ", споделя Карамазов.
 Владо Карамазов пострада (видео) Владо Карамазов пострада (видео)
Владимир Карамазов показа с почитателите си във Фейсбук, че съществено е потърпевш на снимачната площадка на " Дяволското гърло ". Актьорът...

С набраните следства към този момент е закупена здравна инсталация за лекуване на най-малките пациенти и новородени деца в Специализираната болница по детски заболявания " Ппроф.д-р Иван Митев ". " Заявени и платени са всички апарати, от които лечебното заведение имаше потребност. Искам особено да му благодаря за самодейността, която ми предложи ", сподели лекар Благомир Здравков от педиатричната болница. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР