Представете си този сценарий: прибирате се вкъщи и паркирате електрическата

...
Представете си този сценарий: прибирате се вкъщи и паркирате електрическата
Коментари Харесай

Умните устройства на Xiaomi за дома, които мигновено ще подобрят дневната ви рутина

Представете си този сюжет: прибирате се у дома и паркирате електрическата си кола в гаража. Настроили сте термостата си от приложението на телефона, тъй че температурата да е приятна до момента в който прекрачите прага. Вашият робот-прахосмукачка минава около вас на път за станцията за зареждане, програмиран да завърши почистването си до 17:30 часа, с цел да не ви безпокои, когато се приберете вкъщи. Казвате на Гугъл асистента ви да включи обичания ви плейлист, до момента в който се заемате да приготвяте вечеря. Изведнъж телефонът ви светва с уведомление от охранителната система - не запомнили сте да пандизите вратата на гаража след себе си. С едно допиране на екрана ви тя се затваря.

Преди 20 години тази сцена би изглеждала като нещо от футуристичен научнофантастичен филм. Сега това е реален сюжет в хиляди домове, с помощта на качествените софтуерни нововъведения на Xiaomi. Мисията на марката е да ги направи налични за всеки, като компанията всекидневно работи в тази посока за да отговори на желанията на потребителите.

Повече развлечение и по-малко работа

След уморителен цялостен работен ден последното нещо, което ни се желае, е да прекараме още толкоз време в домакинската работа. Поради тази причина, въвеждането на няколко усъвършенствания в дома доста биха го трансформирали от следващото обвързване в място за пълноценна отмора. Точно по тази причина от Xiaomi дават прахосмукачката робот Mi Robot Vaccum-Mop 2, който е кадърен да ви размени изцяло в почистването, сканирайки дома ви и изпълнявайки го като експерт - до последната фина прашинка. И тъй като това не е задоволително за пълноценна и непрекъсната отмора, има и функционалност моп, която чисти прахуляк и всевъзможни петна.

След като се снабдите с Mi Robot Vaccum-Mop 2 е значимо и да помислите за нещо, което множеството от нас забравяме – чистият въздух в дома е първокачествен, с цел да сме здрави и да се усещаме добре през целия ден. Компактният пречиствател за въздух , притежаващ редица режими на филтриране като нощния режим за по-добър сън, отстрани замърсителите във въздуха в дома ви, застрашаващи здравето ви.

Освен това, можете да управлявате и двете смарт устройства Mi Robot Vaccum-Mop 2 и Xiaomi Smart Air Purifier 4 от мобилния си телефон, с цел да поддържате дома си безупречен даже когато не сте вкъщи и с цел да не ви основават стеснение, когато си почивате.

Интелигентните домашни устройства от Xiaomi са необикновено потребни артикули, които могат да ви спестят време, което сега губите в отегчаващи рутинни задания. Отменяйки ви в тях, ще ви остане повече време да се насладите на почивката и обичаните си занимания.

Продуктите на Xiaomi са налични в партньорската мрежа на марката, в оторизирания магазин в Paradise Center, равнище 0, както и в формалния онлайн магазин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР