Представете си смартфон, който прави страхотни снимки (особено на тъмно),

...
Представете си смартфон, който прави страхотни снимки (особено на тъмно),
Коментари Харесай

Motorola One Vision: топ качество на достъпна цена

Представете си смарт телефон, който прави страхотни фотоси (особено на тъмно), подсигурява цялостна приятност при гледане на обичаните ви филми, сериали и видеоклипове и ви обезпечава най-актуалните нововъведения и услуги на Гугъл. Звучи добре, нали?
А какво ще кажете да получите всичко това на цена, доста по-достъпна от тази на скъпите устройства, предлагани за 1500-2000 лева? Мислите, че не е допустимо? Запознайте се с Motorola One Vision, който коства единствено 599 лв..
Дисплей " като на кино "

Със своя 6.3-инчов Full HD+ (1080x2520) екран с кино формат от 21:9, смарт телефонът дава оптималната зрителна повърхност, тъй че да се наслаждавате на същинско кинематографично прекарване. Получавате 31% повече образно пространство спрямо нормалните 16:9 устройства – съвършено за стремежи филм или епизод от обичания сериал.
Ненапразно тази специфичност на екрана е наречена Cinema Vision – получавате наситена, вълнуваща и професионална картина от край до край, като че ли сте пред огромния екран в киното. Motorola са едни от първите, които оферират ултраширокоъгълен кинематографски екран. LCD eкранът е комфортен за мултитаскинг – елементарно се минава през другите приложения, дава качествена визуализация и елементарно се употребява с една ръка.
Камера, която подчинява нощта

Когато приказваме за смарт телефон, всеки се интересува каква е камерата. Тази е повече от добра. 48-мегапикселовата двойна задна камера разполага с оптична стабилизация на изображението и забележителната новаторска технология quad pixel, сплотяваща 4 пиксела в един и осигуряваща 4 пъти по-голяма светлочувствителност. Снимките се отличават с дълбочина, ясни елементи, а образният звук (размазване, б.а.) е редуциран до най-малко. Смартфонът прави и страхотни 360-градусови панорамни фотоси,
Може би най-впечатляващото в Motorola One Vision са нощните фотоси. Специалният режим Night Vision прави 8 фрагмента и комбинира най-хубавото от тях, осигурявайки спомагателна светлина и давайки опция за ярки и живи фотоси даже в най-тъмната нощ.
25-мегапикселовата предна (селфи) камера също не е за занемаряване, като подсигурява отлични фотоси с ясни елементи даже при слаба осветеност.
Професионални фотоси, обезпечени от изкуствен интелект

Изкуственият разсъдък разграничава обектите и средата, в която снима. Функцията Shot Opitimization автоматизирано предлага режими или цветови настройки, които най-добре пасват на експозицията, контраста, наситеността и цвета за всеки кадър. Ако включите Auto smile capture камерата ще направи автоматизирана фотография, щом откри, че всички лица пред обектива са усмихнати.
Благодарение на мощния си изкуствен интелект, смарт телефонът прави професионални фотоси – камерата разпознава вероятните усъвършенствания в композицията на фотографията и автоматизирано основава второ изображение с по-добър и професионален аспект. Единственото, което се изисква, е да включите режима Smart Composition.
Motorola Vision One прави страхотни портретни фотоси, добавяйки 6 разнообразни варианти за осветление и резултати върху лицето. Крайният резултат наподобява като че ли фрагментът е сниман в студио от професионален фотограф. Различни приложения на Motorola дават опция за анимиране на обекти и изтъкване на избрани цветове от фотографията.
Смартфонът снима 4k видео на разнообразни скорости, в това число и на занимателен кадър, тъй че да обърнете внимание на всички елементи, които очите ви пропущат при естествена скорост. Забавеният режим може да улови до 240 фрагмента в секунда.
Мощен процесор и сигурна батерия

Отличната работа на смарт телефона е обезпечена от мощен 8-ядрен 2.2-гигахерцов процесор Exynos 9609 на Samsung с 4 GB оперативна памет.
Дори да сте в претрупан и динамичен график, Motorola Vision One няма да ви съобщи. Захранван от вградена батерия с потенциал от 3500 mAh, която дава сила за цялостен ден с едно зареждане. Когато въпреки всичко се наложи да презаредите, технологията TurboPower с мощ 15W ви дава сила за до 7 часа след единствено 15 минути в контакта.
Разполагате с безкрайно пространство за предпазване на фотоси с високо качество от Гугъл Photos. Вградената 128 GB памет на Motorola One Vision ви обезпечава задоволително място за песни, видео клипове и филми. Освен това можете да добавите до 512 GB с microSD card.
Motorola One Vision към този момент се продава в комерсиалната мрежа на " Технополис " на цена от 599 лева, както и с абонаментните проекти на Vivacom. В България се предлага в 2 цвята – сапфирено синьо и кафе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР