Представете си как бележите голове на Барселона, управлявайки нападателя на

...
Представете си как бележите голове на Барселона, управлявайки нападателя на
Коментари Харесай

Първа лига във FIFA 20? Напълно е възможно

Представете си по какъв начин бележите голове на Барселона, управлявайки нападателя на Левски Станислав Костов или матирате халфовата линия на Реал Мадрдид с изящни финтове на играча на ЦСКА Кристиян Малинов.
 Какво да чакаме от новата FIFA 20 (видео)
Със сигурност няма български почитател на известния футболен симулатор FIFA, който да не желае да играе с някой от обичаните си родни грандове. С всяко ново издание на компютърната игра, ние си задаваме въпроса " Дали някой ден няма да забележим и Първа лига измежду шампионатите ".

Преди това беше допустимо, с помощта на родни запалянковци от " BFL Team ", които след всяка нова версия на симулатора, правеха тъй наречените " пачове ", които се инсталираха към играта. Така, въпреки и с значително бъгове, успявахме да играем Шампионска лига с Левски, ЦСКА, Лудогорец, Черно море и други



Това време обаче отмина. Сега ни остана само българския народен тим, който за наш шанс, от дълги години е в листата на " UEFA National Teams " на играта. Ясно е, че това не ни е задоволително. Друго е чувството, когато се взе участие в Шампионска лига с някой от родните грандове. 

Е, тази година сме много покрай немислимото. По последни данни, Левски и ЦСКА са измежду най-желанитe тимове във FIFA 20. Oт EA SPORTS направиха изследване измежду почитателите на играта. С над 100 хиляди гласа са последователите на АЕК, ЦСКА и Левски.

Друго значимо е, че българското състезание е на 17-о място по известност измежду гласувалите. Почти 50 хиляди консуматори са поискали включването на Първа лига.

Така че, в случай че желаете да играете с обичаните си български тимове, не критикувайте родното състезание, а гласувайте за него. От вас зависи дали ще късате мрежите на международните грандове с български тимове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР