Председателят на ВОЛЯ Веселин Марешки внесe в парламента проектoрешение за

...
Председателят на ВОЛЯ Веселин Марешки внесe в парламента проектoрешение за
Коментари Харесай

Веселин Марешки за необходимостта от въоръжаване: Не смятам, че има заплаха за националната ни сигурност. Тя е много по-заплашена от бедността и корупцията!

Председателят на ВОЛЯ Веселин Марешки внесe в Народното събрание проектoрешение за мораториум върху разноските за въоръжаване. От партията желаят да се спрат плановете за пазаруване на нов вид изтребители и бронирани машини за 3,3 милиарда лв., съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Граничим с страни, с които сме другари. Не мисля, че от някоя от тях имаме опасност за нахлуване, изключително по въздух. Това е непотребен разкош ”, съобщи в „ Здравей, България Веселин Марешки.

По думите му това е дезертиране по отношение на българския народен интерес и парите могат могат да бъдат изхарчени доста по-полезно.

„ Не считам, че има опасност за националната ни сигурност. Тя е доста по-заплашена от бедността и корупцията, в сравнение с от някакви външни фактори. Първо да се оправим с тези проблеми и по-късно, в случай че останат някакви пари, да ги даваме за непотребен разкош ”, съобщи Марешки.

„ Ние сме за оправяне живота в България, за вложение на тези пари в младото потомство, с цел да решим демографския срив. Когато останат пари, тогава да си купуваме първокласни играчки ”, добави той.

Марешки се закани партията му да желае оставката на военния министър Красимир Каракачанов.

„ За грабежа с тези самолети няма да подкрепим държавното управление. Смятам, че това е краят на по този начин наречените Патриоти ”, добави водачът на ВОЛЯ. Веселин Марешки бе помолен да разяснява и тематиката за градежа на АЕЦ „ Белене ”.

„ Централата няма по какъв начин да бъде издигната без съветско присъединяване. Търсим външен вложител, поддържаме държавното управление в това. Ние обаче имаме различен взор – не считам, че предплатено би трябвало да се смъкна мораториумът върху градежа на АЕЦ „ Белене ”. Те да си водят договарянията и когато дойдат в Народното събрание с съответно решени, тогава ще свалим мораториума и ще одобрим договорката ”, на мнение е Марешки.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР