Председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова заяви, че не

...
Председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова заяви, че не
Коментари Харесай

Ралица Негенцова: Не може да оплюват адвокатурата заради няколко души

Председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова съобщи, че ”не може цялата адвокатура да страда поради няколко юристи или сдружения, за които има подозрения, че печелят от нещастието на хора, чиито близки са починали или потърпевши при пътнотранспортни катастрофи ”.

Негенцова се разгласи срещу определението " лешояди ", което беше обещано по адрес на някои бранители по време на дебатите за по-високата цена на застраховката " Гражданска отговорност ". Тя прикани жители и медии да спомагат на адвокатската колегия " да се почисти " – като подават съответни сигнали.

" И аз съм подготвена, освен аз, целият Висш адвокатски съвет да работи и работим в тази тенденция, с цел да не се случват случаи, в които роднините на потърпевши не знаят, че лицето е умряло, и да идва някой при тях и да каже – желаеме да пазиме вашите ползи. Готови сме да работим, само че и да имаме и вашето подпомагане. Да имаме случаите, за които да сезираме и за които да можем да търсим отговорност ", разяснява Негенцова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР