Председателят на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски

...
Председателят на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски
Коментари Харесай

АПИ ще инспектира колоните на моста на магистрала „Струма“

Председателят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Георги Терзийски ще ревизира работата по разчистването на пространството под моста при 62-ри километър на Автомагистрала „ Струма “ от нелегално струпаната боклук в обсега на автомагистралата , оповестиха от АПИ . Междувременно община Дупница незабавно търси разновидности по какъв начин да отстрани сметището под автомагистралата.

 
Под „ Струма “ има камара от отпадъци, намираща се единствено на метри от сметището, което се възпламени и аргументи вреди на автомагистралата.
 
За облекчение на трафика, от 14:00 ч. петък до 20:00 ч. в събота в това число, транспортните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от Автомагистрала „ Струма “ към Е-79 при пътен възел „ Долна Диканя “.

 
При пътен възел „ Бобошево “ тежкотоварните камиони още веднъж ще не престават пътуването си по автомагистралата. Обходният маршрут за всички останали транспортни средства е от п. в. „ Дупница “ по път I-1 (E-79) до п. в. „ Бобошево “ на Автомагистрала „ Струма “ и назад.
 
В петък изтича срокът, в който шефовете на всичките 2 7 регионални пътни ръководства в страната би трябвало да показват на УС на АПИ отчети за осъществените от тях обходи на всички уреди за съществуване на нерегламентирано потребление на пространството под оборудванията и прилежащия сервитут. Обобщените резултати от инспекциите ще бъдат показани при започване на идната седмица.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР