Председателят на Социалдемократическия съюз на Северна Македония (СДСМ) и министър-председател

...
Председателят на Социалдемократическия съюз на Северна Македония (СДСМ) и министър-председател
Коментари Харесай

Зоран Заев поздрави Корнелия Нинова в телефонен разговор за избирането ѝ за председател на БСП

Председателят на Социалдемократическия съюз на Северна Македония (СДСМ) и министър-председател на републиката - Зоран Заев, поздрави Корнелия Нинова за сполучливо извършения директен избор на ръководител на Българската социалистическа партия като най-демократична и съвременна европейска форма на избор, както и за безапелационния избирателен резултат.
По време на телефонен диалог сред двамата, Заев изрече пред Нинова и възхищението си от високата изборна интензивност на българските социалисти.
Лидерът на северномакедонските социалдемократи изрази убеденост, че под управлението на Нинова Българска социалистическа партия ще продължи да се утвърждава като водеща политическа мощ в България и ще играе все по-решаваща роля в Европейския съюз.
Зоран Заев съобщи още: „ Видяхме от вас и още тази година ще проведем и ние директен избор за ръководител, като най-прогресивна форма на присъединяване на всички членове в процеса по избирането на ръководител ".
Министър-председателят на Северна Македония насочи покана към Корнелия Нинова в близко бъдеще да проведат среща. Нинова одобри поканата и също пожела триумф на Заев в новия му управнически мандат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР