Председателят на правната комисия в Народното събрание Данаил Кирилов от

...
Председателят на правната комисия в Народното събрание Данаил Кирилов от
Коментари Харесай

Шефът на правната комисия в НС: Нали искахте румънски модел?

Председателят на правната комисия в Народното събрание Данаил Кирилов от ГЕРБ счита, че няма прекаленост в процесуалните дейности при задържането на кметицата на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева.

" Въпреки внушенията на опозицията, се вижда, че новият антикорупционен орган работи дейно. Смятам, че това е вярната посока ", сподели Кирилов по " Дарик " във връзка на акцията, която бе първата взаимна интервенция на профилираната прокуратура и новата комисия за битка с корупцията. " По отношение на изказванията за прекаленост, желая всички, които хвалеха румънския модел, в този момент да си дадат сметка и да създадат съпоставяне. Защото тези, които го хвалеха, в този момент афишират тези дейности за прекаленост? "

Иванчева бе арестувана във вторник пред Спортната палата в центъра на София и държана с белезници на обществено място в продължение на часове. Според прокуратурата това се налагало от наредбите на Наказателно-процесуалния кодекс. Кметицата е упрекната в приемане на рушвет в изключително огромни размери. Според нея задържането й е капан.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР