Председателят на правната комисия към Камарата на представителите Джери Надлър

...
Председателят на правната комисия към Камарата на представителите Джери Надлър
Коментари Харесай

Отлагат гласуването по импийчмънта на Тръмп от комисията в Конгреса

Председателят на правната комисия към Камарата на представителите Джери Надлър изненадващо разгласи в четвъртък вечерта, че гласуването по импийчмънта против президента Доналд Тръмп ще бъде отсрочено за 10:00 ч. тази заран локално време.

Това решение възмути републиканците. Внезапната смяна в графика не е била обсъждана с опозицията.

Тя изненада и присъстващите кореспонденти.

Към Надлър и ръководителя на Камарата Нанси Пелоси бяха отправени остри обвинявания.

Надлър бе наименуван " Сталинист ". Пелоси направлявала съвещанията, оповестиха нейните съперници.

Според републиканците, демократите не съблюдават разпоредбите, не се интересуват от тях.

Това се случва след продължителни диспути, които започнаха вечерта на предходния ден и продължиха до късно вечерта в четвъртък.

Междувременно, водачът на болшинството в Сената Мич Макконъл и топ юрист на американския президент Доналд Тръмп обрисуваха проект в четвъртък, с цел да се координира тясно процесът на импийчмънт.

Тръмп упорства че желае очевидците персонално да дадат показания, до момента в който сенаторите - в това число Макконъл - предизвестиха, че това може да навреди на отбраната на президента.

Демократите от Камарата на представителите на Съединени американски щати разгласиха преди дни обвиняванията против президента.

Те го упрекват в корист с власт и възпрепятстване на следствие на Конгреса. Разкрити са след поредност чувания в Комисията по разузнаване и Комисията по правни въпроси към долната камара.

Свидетели разкриха информация за дейностите на Тръмп към Украйна, които са употребявани от демократите като база за процедурата по импийчмънт. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР