Председателят на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев се

...
Председателят на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев се
Коментари Харесай

Политически лидер иска подкрепа от Белия дом за протестите

Председателят на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев се обърна към всички български жители, както и към представителите на политически, цивилен и неправителствени организации и представителите на българските свободни и самостоятелни медии с молба да поддържат петицията, която той разгласява на уеб страницата на Белия дом.
" Подпишете петицията и по този начин ще докажете, че действително сте съпричастни, солидарни и подкрепяте националните антиправителствени митинги. С Вашия автограф в петицията персонално ще допринесете за смяната в България и края на некомпетентна и нечовечна политика на министър-председателя на България Бойко Борисов и основния прокурор на страната Иван Гешев.
С Вашия автограф в петицията ще допринесете за края на корупцията, погазването на законите, манипулирането и подправянето на изборите в България ", сподели водачът на партия МИР и акцентира, че в случай че в период до 14 октомври петицията събере 100 000 подписа, то тя наложително ще бъде прегледана и ще провокира сериозен външен взор към справедливите антиправителствени митинги в България и техните претенции.
Ето цялостния текст на обръщението:
Уважаеми българи,
Уважаеми представители на политически, цивилен и неправителствени организации,
Уважаеми представители на българските свободни и самостоятелни медии,
Скъпи сънародници,
обръщам се към Вас с молба да подкрепите петицията на уеб страницата на Белия дом, която цели:
– президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп да обърне внимание и да оцени несъразмерната интервенция във вътрешните работи на Република България от страна на Атлантическия съвет на Съединени американски щати и " Отворено общество " на Сорос;
– президентът на Съединени американски щати да обърне внимание и да поддържа справедливите митинги в България с претенции за оставката на държавното управление на Бойко Борисов, оставката на основния прокурор Иван Гешев и провеждането на почтени избори посредством машинно гласоподаване.
Обръщам се към всички Вас с молба да отделете 2 минути и подпишете петицията, като е належащо:
1. Да влезете в  
2. Да въведете Вашите имена.
3. Да напишете Вашия имейл.
4. Да потвърдите Вашия автограф посредством отваряне на линк, който ще получите на Вашия имейл.
Подпишете петицията и по този начин ще докажете, че сте съпричастни, солидарни и подкрепяте националните антиправителствени митинги. С Вашия автограф в петицията персонално ще допринесете за смяната в България и края на некомпетентна и нечовечна политика на министър-председателя на България Бойко Борисов и основния прокурор на страната Иван Гешев. С Вашия автограф в петицията ще допринесете за края на корупцията, погазването на законите, манипулирането и подправянето на изборите в България.
" Според нас, щом една форма на ръководство се окаже пагубна за поставената цел, Народът има справедливост да я видоизмени и да учреди ново ръководство! "
Ако в период до 14 октомври петицията събере 100 хиляди подписа, то тя наложително ще бъде прегледана и ще провокира сериозен външен взор към справедливите митинги в България и техните претенции.
Затова се обръщам с молба към всички Вас да подкрепете и да подпишете петицията в името на възраждането на Родината, в името на бъдещето на нашите деца и внуци!
Нека да потвърдим, че българите сме обединени към националната идея – да изхвърлим мутрите и мафията от властта!
С почитание,
Симеон Славчев, ръководител на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)
Ето какъв е текстът на петицията:
" Ние, хората, молим президента на Съединени американски щати да поддържа митингите на народа на България против ръководството на страната. Република България е страна в Европейски Съюз, заемаща 111-то място по независимост на словото на World Press Freedom Index и 97-мо място в рейтинга за World Happiness Report. Хората на България, дни наред в многохилядни митинги упорстват за оставките на премиера и основния прокурор. Молим президента на Съединени американски щати да поддържа справедливите ни претенции против недемократичната, некомпетентна и антихуманна политика на държавното управление и прокуратурата, както и да оцени несъразмерната интервенция във вътрешните работи на Република България от страна на Атлантическия съвет на Съединени американски щати и " Отворено общество " на Сорос, които се употребяват от " чадъра " на посолството на Съединени американски щати в България. Според нас, щом една форма на ръководство се окаже пагубна за поставената цел, Народът има справедливост да я видоизмени и да учреди ново ръководство. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР