Председателят на политически клуб „Екогласност“ Емил Георгиев съобщи в Още

...
Председателят на политически клуб „Екогласност“ Емил Георгиев съобщи в Още
Коментари Харесай

Тандемът Петков-Василев сондирали Екогласност за ракета-носител

Председателят на политически клуб „ Екогласност “ Емил Георгиев заяви в " Още от деня " по Българска национална телевизия, че са били търсени от Кирил Петков и Асен Василев по отношение на нов политически план.

„ Ние бяхме потърсени. Имахме два диалога – първият беше с представител на господин Петков, господин Василев и министъра на образованието. Казаха, че разчитат на нас, тъй като сме съвременна партия. Но слагат изискване – те да управляват напълно активността на „ Екогласност “. И аз споделих, че диалогът завършва ", съобщи Георгиев.

" Те предложиха и различен вид подпомагане. На другия ден същият този техен представител ми се обади и сподели, че персонално Кирил Петков желае да се срещнем. Разговорът беше 2 часа. На него му споделих, че няма по какъв начин да се съгласим на нас да ни бъдат препоръчани условия. Оттеглиха желае си да поемат напълно „ Екогласност “. Тогава сложиха настояването да влязат в управлението на „ Екогласност “, тъй като след няколко дни имахме национална конференция “, сподели той.

На нас се предложиха избираеми места. Две избираеми места, от което едното примерно в Хасково, другото в Монтана. Те поемат напълно акцията и ще предложат хората. Казаха, че са създали кастинг във всички области, подбрали са 50 души, изясни още той.

Директно зададох въпроса кой стои зад този план, тъй като в общественото пространство се приказва, че президентът е зад този план. Не получих отговор, само че ми се сподели, че зад този план стоят представители на президентската институция, сподели Емил Георгиев.

" Казах, че повече диалози няма да има. С този план е осведомен и министър-председателят. Президентът не стои зад този план, само че негови хора - да ", изрично съобщи Емил Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР