Председателят на партия „Възраждане на Отечеството Николай Малинов подписа в

...
Председателят на партия „Възраждане на Отечеството Николай Малинов подписа в
Коментари Харесай

Николай Малинов подписа в Москва „Пътна карта“ с „Единна Русия“

Председателят на партия „ Възраждане на Отечеството " Николай Малинов подписа в Москва с Андрей Климов, заместител секретар на Генералния съвет на " Единна Русия ", както и ръководител на комисията за интернационалните действия на партията, „ Пътна карта " за правене на дълготраен контракт за съдействие сред двете партии.
Година и половина след шумния му арест в първия от поредицата шпионски кавги у нас, ориентирани против Русия, Николай Малинов пътува свободно зад граница. Забраната му да напуща страната отпадна.

Николай Малинов и Андрей Климов са изразили както паника за утежняването на българо - съветските връзки, по този начин и вяра, че в вероятност двата народа ще възстановят градивните и отзивчиви връзки сред двете страни на взаимноизгодна основа. С паника е било разисквано и повишаването на военното напрежение в Черно море.
Обсъдени са главните правила и насоки за дълготрайно съдействие сред „ Възраждане на Отечеството " и „ Единна Русия ".

Малинов напомни, че партия „ Възраждане на Отечеството " излезе с самодейност България да се трансформира в Зона на мира и да откаже присъединяване във военните учения на НАТО „ Defender " (Защитник), планувани за пролетта и лятото на 2021 година
В хода на срещата страните са установили, че положителните връзки сред България и Русия могат да бъдат значително конкурентно преимущество за икономическото, духовното и културното развиване на България, като страна членка на Европейски Съюз.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР